Příspěvek
od reddog » 15 čer 2016 10:41
Pak měli řešit jen bezpečnost a dle té se k danému střelci na čáře chovat. To že někdo v danou chvíli nechtěl zvítězit v přesnosti/rychlosti, to už je věc jiná, třeba by ho i bez dobrovolného handicapu přestříleli, ale to není předmětem diskuze. I když byl daný střelec na závodech (soutěži), kde to o tom přesném a rychlém střílení nejspíše být mělo.
Jak říkám, je každého věc, co si dá za handicap vůči ostatním, ale má pak smůlu ve výsledcích. Frajer bude, až ostatní porazí i přes svůj (osobně zvolený) handicap. Do té doby je to jen trénink a maximálně tak ukázka vlastních schopností či postojů a rozhodně by pak neměl mít co ostatním zazlívat, že střílejí jinak (třeba dle pravidel dané soutěže, situace, tréninku).
V každém případě se znovu na video podívám, abych si ujasnil, jak to s tou zátěží a výsledky bylo. Je mi jasné, že není video kompletní a tudíž bude nejspíše i tendenční.
AY:
Jen taková malá drobnost. Možná jsem to přeslechl, ale řekl bych, že jsem neslyšel zvolání před střelbou, jak ho děláš na svých soutěžích či tréninku nebo kurzu. Myslel jsem, že to používáš vždy.
mmch, jsou někde výsledky soutěže volně k nakouknutí?
a jen taková drobnost. U nás je zvykem, že když někdo nechce, aby byl focen či natáčen, tak si nikdo nedovolí to porušit (dokonce si dovolím říct, že to nikoho ani nenapadne porušit). Neznám pravidla v Mokré, tak to berte prosím jen jako postřeh postaršího, ne příliš zkušeného amatéra.