reaktor
Krásné video musím tě pochválit. Děkuji ti, žes mi nastavil zrcadlo to sem přesně potřeboval už vím, že před střetem uhýbat mimo terč je nesmysl a budu stát jak zabetonovanej na místě, musím se omluvit za mé špatné návyky prostě když vidím prázdnou zbraň tak přebíjím, ale již vím, že je to špatně to se přece nedělá. Jo taky manipulace u očí je špatně už budu mířit vždy jen před sebe to je lepší hlavně když se střílí teamové akce a jste ve vláčku druhej nebo třetí. A nakonec děkuji žes mi otevřel oči střílet po fyzické námaze co je to za hovadinu pěkně v klidu na pohodičku tak se to má tak se trénuje. jj celé ty roky to dělám úplně blbě

, ale už vím jak na to tys mi otevřel oči, moooc ale opravdu moooc ti děkuji.
Musím si taky na Glocka přidělat tu natahovací páku (jako máš ty a je to furt Glock není to polo AKčko?), koupím přímotažné pouzdro, taky si neřídící oko zalepím na brejlích záslepkou (to nevím na co je dobré jj abych měl lepší periferní vidění) nebudu si přendávat zásobníky v sumkách (proč taky taková blbost) atp. jj přesně tak to budu dělat

.
PS vlastní pravidla jsem si nedonesl, a taky sem neměl přání abys mě na videu rozmazal, ale abys mě netočil a nikde to nezveřejňoval. Jediné co z toho všeho nějak nechápu jsou tvoje myšlenkové pochody, ale ani jim rozumět nemusím.
PSS taky si mohl natočit toho člověka co měl na zbrani závadu a 15 minut se nestřílelo neb 5 lidí kolem nevědělo jak mají řešit čtverku závadu, to bylo úsměvné. To po mém kurzu level 1 vědí všichni, ale to přece není nutné umět prostě když mám závadu tak se někdo najde kdo mi to po 15 minutách odstraní jj ideální do boje.