Ozaj nieNení přece důležité, jestli si to vymyslela.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...může být provedena domovní prohlídka, mohou být odebrány vzorky DNA bez jejich souhlasu...
Jasné, kto nie je s nami je proti nám. Moje domienky a pocity sú jediné správne a sú zákon a ostatný sú úchyláci a dementi.Je jasné, že u toho textu co jsem napsal tu budou jistí lidé onanovat, myslím ty kteří tu psali něco jako ,,si to přece vymyslela".
je to z http://neviditelnypes.zpravy.cz/p_zahra ... ranici_wag . Tu je to pekne napísané: Páchateľ páchajúci zločin na človeku s tmavšou pleťou ako je zločinec je automaticky rasista, ak má tmavšiu pleť zločinec tak je jednoducho zločinecDočetl jsem se o dětství Condoleezzy Riceové, jak zbraň v rukách jejího otce tehdy v chudičké jižanské Alabamě nebyla hrozbou, ale ochranou, ať už před bělošskými rasisty či černošskými soukmenovci.
Hm. To, ze se to dneska nedeje, tomu se rika pokrok.edelweiss píše:Staří Germáni v tom měli jasno,pokud žena oznámila znásilnění,byl násilník svázán a hozen do jámy,poškozená dostala do rukou přiostřený kůl a svou čest obhájila tím že ho násilníkovi vrazila do srdce.Pakliže tento úkon nezvládla a svou čest neobhájila,byla vhozena k násilníkovi a dostala taky svůj kůl.Pak je zahrabaly a bylo vymalováno.
Rekl bych, ze takoveto nazory typu " ma pravda je ta jedina spravna a ja ji dokazu at to stoji co to stoji" utvareli osobnost tech nejvetsich tyranu v lidske historii. On Adolf Hitler zpocatku take jenom chtel zavest pravo a poradek do chaosu mezivalecneho Nemecka. Kam to vedlo, vsichni vime.edelweiss píše:to- Lanky
Podívej,v tomhle bych se na objektivitu vykašlal,být to moje dítě tak si právo vymůžu kdybych u toho měl zdechnout!!! A po svém!!!! Možná nemáš děti sak se můžeš tvářit objektivně, já to vidím možná zaujatě ale když se kácí les lítají třísky,no a účelem je vymazat takové chování ze společnosti a po mém i s nositeli.
A zkoušel jsi někdy umravnit cizí dítě? Buď tě pošle kamsi (víme kam), nebo tě s klidem i nakopne. A vztáhnout na něj ruku? V tu ránu máš na krku rodiče, policii, soudy... Umravňovat můžeš maximálně svoje děti - ale v naprosté většině případů se i sebevětší hajzlík chová v přítomnosti rodičů slušně.edelweiss píše:To- Lanky
Za to jaké jsou naše děti si můžeme samy.Když dělají bordel tak jen málo dospělých má odvahu je umravnit,raději to přehlížíme.