Vtipy
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak to snad je větší mazec, než polárníkův dort 

Re: Vtipy
Když sklepáci tak raději https://www.youtube.com/watch?v=TtIia9uC4N8
Když sklepáci https://www.youtube.com/watch?v=KZ7KubM-R4E
To ještě nefrčel KORÁN.
To ještě nefrčel KORÁN.
Jak řešit situaci v Evropě - Bavorskej model http://www.licek.cz/2016/02/z-bavorska/
Výše dosaženého vzdělání,neznamená automaticky přirozenou inteligenci
Není lepší školy života, než moci zblízka a dlouhodobě sledovat blba ve vedoucí funkci
Pak totiž jasně vidíte, jak se věci nemají dělat.
EFH - VÍC jak Pražská Diabolka
dycky Most
Není lepší školy života, než moci zblízka a dlouhodobě sledovat blba ve vedoucí funkci
Pak totiž jasně vidíte, jak se věci nemají dělat.
EFH - VÍC jak Pražská Diabolka
dycky Most

mam trochu obavy, aby to nebylo naopak

HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
Jde muslim z nákupu a jeho žena 10 kroků před ním. Vyběhne muezím z mešity a rozhořčeně ho kárá. ,,Dle koránu by měla žena jít 10 kroků za mužem...." No to já vím ale když psali korán, tak ještě nebyly nášlapné miny
.

Walther LG 300 XT Anatomic+Vortex Viper 2,5-10x32
Walther LG 300 XT Protouch+ Vortex Viper 2,5-10x32
Vulcan 5,5+Hawke 6-24x56
CZ 47
Walther LG 300 XT Protouch+ Vortex Viper 2,5-10x32
Vulcan 5,5+Hawke 6-24x56
CZ 47
Žena sbalí v baru černocha, doma lehne na postel a říká:
"Ukaž mi, zda je pravda, co se říká o černoších!"
Tak jí ubodal a vzal jí kabelku...
"Ukaž mi, zda je pravda, co se říká o černoších!"
Tak jí ubodal a vzal jí kabelku...

Chlápek přijde do drogerie, řekne si o balíček kondomů a když je dostane, začne se šíleně smát a odchází. Druhý den to samé, chlápek odchází a svíjí se smíchem. Šéf už si říká, že je to divné, tak nařídí pomocníkovi, až se ten chlap příště objeví, aby šel za ním a vysledoval to. Další den pochopitelně chlápek dorazí a zase odchází naprosto vysmátý. Tak pomocník vyrazí nenápadně za ním. Za půl hodiny se vrací a šéf hned:
"Tak co, sledovals ho?"
"Ano, pane."
"A kam šel?"
"K vašemu domu...
"Tak co, sledovals ho?"
"Ano, pane."
"A kam šel?"
"K vašemu domu...

Matka jde kolem ložnice své dcery a uslyší divný bzučivý zvuk vycházející právě z této ložnice.
Otevře dveře a zjistí, že dcera právě používá vibrátor. Otřesena se zeptá: "Dítě, co to probůh děláš?"
Dcera jí odpoví: "Mami, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slušně nahradí manžela. Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být."
Příští den uslyší dívčin otec nějaké bzučení, které vychází z dceřiny ložnice, ve které, když do ní vstoupí, najde dceru, jak vášnivě používá svůj vibrátor.
Na jeho dotaz, co to dělá, dcera odpoví "Tati, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slušně nahradí manžela. Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být."
O pár dní později: Matka se vrací z nákupů, položí nákup na pult v kuchyni a uslyší bzučivý zvuk, který tentokrát vychází z obýváku.
Vejde do něj a najde tam manžela, jak sedí na gauči, zírá na televizi, vibrátor je na gauči vedle něho a bzučí jako šílený.
Manželka se zeptá: "Co to tady ksakru vyvádíš?"
Manžel klidně odpoví: "Co by – dívám se se zeťákem na fotbal."
Otevře dveře a zjistí, že dcera právě používá vibrátor. Otřesena se zeptá: "Dítě, co to probůh děláš?"
Dcera jí odpoví: "Mami, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slušně nahradí manžela. Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být."
Příští den uslyší dívčin otec nějaké bzučení, které vychází z dceřiny ložnice, ve které, když do ní vstoupí, najde dceru, jak vášnivě používá svůj vibrátor.
Na jeho dotaz, co to dělá, dcera odpoví "Tati, je mi třicet pět, nejsem vdaná a tato věc mi celkem slušně nahradí manžela. Odejdi, prosím, pryč a nechej mě být."
O pár dní později: Matka se vrací z nákupů, položí nákup na pult v kuchyni a uslyší bzučivý zvuk, který tentokrát vychází z obýváku.
Vejde do něj a najde tam manžela, jak sedí na gauči, zírá na televizi, vibrátor je na gauči vedle něho a bzučí jako šílený.
Manželka se zeptá: "Co to tady ksakru vyvádíš?"
Manžel klidně odpoví: "Co by – dívám se se zeťákem na fotbal."

Chlápek přijde do drogerie, řekne si o balíček kondomů a když je dostane, začne se šíleně smát a odchází. Druhý den to samé, chlápek odchází a svíjí se smíchem. Šéf už si říká, že je to divné, tak nařídí pomocníkovi, až se ten chlap příště objeví, aby šel za ním a vysledoval to. Další den pochopitelně chlápek dorazí a zase odchází naprosto vysmátý. Tak pomocník vyrazí nenápadně za ním. Za půl hodiny se vrací a šéf hned:
"Tak co, sledovals ho?"
"Ano, pane."
"A kam šel?"
"K vašemu domu...
"Tak co, sledovals ho?"
"Ano, pane."
"A kam šel?"
"K vašemu domu...

Velmi ukřičená neatraktivní žena s hrubými rysy vchází do Tesca s dvěma
dětmi za sebou, křičíc na ně oplzlosti celou cestu k hlavnímu vchodu.
Vrátný u vchodu jí říká: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nádherné
dětičky. To jsou dvojčata?"
A ta tlustá škaredá žena přestane křičet a potáhne nosem:
"Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč si myslíš
že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně, ty idiote?"
"Absolutně ne", odpovídá jí vrátný. "Jen nemůžu uvěřit tomu, že Vás někdo
mohl šukat dvakrát..."
dětmi za sebou, křičíc na ně oplzlosti celou cestu k hlavnímu vchodu.
Vrátný u vchodu jí říká: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nádherné
dětičky. To jsou dvojčata?"
A ta tlustá škaredá žena přestane křičet a potáhne nosem:
"Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč si myslíš
že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně, ty idiote?"
"Absolutně ne", odpovídá jí vrátný. "Jen nemůžu uvěřit tomu, že Vás někdo
mohl šukat dvakrát..."