Caute, takze uz je Zorka doma

Štvrtok vecer som objednal a uz je prvy vystrel zamnou ale len skúška na prázdno.
Je to teda HP 01-2 ultra 5,5ka
Prve pocity velmi dobre co sa týka kvality zbrane, olej ako kazdy pise vyteceny a je ho tam asi centimeter v tej nádobke cize asi stvrtka. Srobovacik a imbusak a nejake hrubé mieridla su pribalené a klasika test a papiere.Diabolky na test nedali. Este ze som kupil jedny Jumbo RS a jedny Jumbo exaktne tie 1,030g

Tercik len tak nejaky prefoteny uz nie origos

EF na nej mam dufam ze to fakt nic neznamená

)
Prve natiahnutia celkom tažko ale to asi preto ze som nevedel co mam čakať a ako silno tlačiť aby to necvaklo moc. No a co sa týka prvého vystreli naprázdno v obývačke? Myslím ze čoskoro napisem Jozefovi lebo ked takto plieska jedna pumpa tak neviem co urobia 3 ci 4

)
Neviem ci ma ta pištoľ nejake prekliatie ale vela uvás písalo ze ju ma doma ale nevedia skúšať lebo prší tak umna tak isto. Od 8:00 jemne pod mrakom a vykukalo slnko a ked som isiel prenu dole tak brutalne sa zamrazilo a podla mna ked toto dopíšem tak bude aj pršať

)
Nevadi idem za hodinu aj tak meniť kolesa do garáže takze vyskúšam ju isto. Potom dopíšem prekvapenia/sklamania.