Děkuji za odpovědi, s těmi minutami atd se do toho zatím vrtat raději nebudu. Flintu jsem nekupoval novou, ale už na konci záruky od místního člena. Každopádně jsem nebyl první kdo se v tom hrabal, naštěstí až na pár drobností vypadá vše ok. Kladívko bylo nastavené asi půl otáčky před jehlu, to mě právě překvapilo, že je to až tak a přitom síla nic moc, tak jsem to dal ještě blíž, pocitově jak ventil na motorce, opravdu tak desetinu mm - dvoucentimetrovou suchou smrkovou desku to neprostřelí a když tam dám 1g diabolku, tak ji to sotva vyflusne... asi to ladím na slabší výkon

když jsem koukal do té 1,5mm dírky kterou proudí vzduch do hlavně, tak mě to ani moc nepřesvědčilo že by se dalo dostat na nějakou větší sílu, přecejen slušnej restriktor.. chci to jen vyladit aby trefovala furt, a ne podle toho, co je za den.. třeba dnes jsem trefil každou ránou na 100m ten hrnec, zítra to bude zase jinak...
kdybych se tak nebál, že mi ji pošťáci ztratí, zničí nebo obojí, už jede k Alexxxusovi na seřízení.. nemám ani chrono, tak je to o ničem.