Taky jsem tam pak spoustu věcí musel dobastlit, protože ne všechno jsem při tom původnim návrhu vymyslel dobře, hlavně se šroubem za lučíkem byl problém, ta vzduchovka s pistolovou rukojetí prostě nepočítá. Na tom CNC to až takovej problém nebyl, dělal jsem tam jenom základní tvar a ňáký to dlabání. Horší bylo vymyslet jak to tam přisát na přísavkách. Musel jsem to vyjet tak že na dně zustalo asi 2mm materiálu aby tam furt byla rovní plocha která jde přisát a pak jsem si to odbrousil na protahovací brusce a ta pažba z toho vypadla.

Ten vrut ve předu u toho kloubu je taky bastl, měl jsem tam to dlabání moc úzký a začalo to praskat při natažení vzduchovky, musej jsem to ještě projet pilníkem.

A jako lučík posloužil upravenej ze Slavie 630.
http://s28.postimg.org/67kud37mz/DSCF0019.jpg
Lučík už je teď načerněnej. Ty vlepený kusy buku v rukojeti a vzadu za pojistkou, to mělo původní sloužit jako výztuha, protože jsem měl strach aby ten ořech neprdnul v těch místech kde to nejde po letech, ale probrousil jsem to a teď toho lituju že jsem to tam dal.
Pak nahodim ještě ňáký fotky až to bude uplně dokončený, přemejšlim že bych to odrásal, a chtěl bych ňákym způsobem rozšířit úchop, možná zkusim ňákou koženou omotávku. U čeho se ale furt nemůžu rozhodnout je jakou zvolit montáž na optiku, jestli nízkou nebo vysokou. Asi to budu muset prostě vyzkoušet, případně vymyslet ňákou lícnici.