Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
a jo máš pravdu je to ona tak to se omlouvám
ps:dřevěnou nechci a 1500 je dost,takže zatím mi to stačí...
sem si to spletl s jinou fotkou,tam to vypadalo trochu jinak,toť vše
plánuje ji někod koupit??
prosím o link kde se dá sehnat na ebay neni(nenašel jsem)
ps:dřevěnou nechci a 1500 je dost,takže zatím mi to stačí...
sem si to spletl s jinou fotkou,tam to vypadalo trochu jinak,toť vše
plánuje ji někod koupit??
prosím o link kde se dá sehnat na ebay neni(nenašel jsem)
Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Re: Zoraki HP-01
Však v pohodě, spleteme se všichni 
A těch cca 1500,- jsem psal hlavně pro kontrast, když se podíváme na "evropskou" cenu viz http://www.arprotech.com/shop/crosse-zoraki-hp-01.html
Edit: a cenu bez pošťáka pochopitelně, takže ještě nějakých 20 E nahoru... A nedělám si iluze, že v našem dolíku bude levnější...spíš naopak, tedy jestli bude

A těch cca 1500,- jsem psal hlavně pro kontrast, když se podíváme na "evropskou" cenu viz http://www.arprotech.com/shop/crosse-zoraki-hp-01.html
Edit: a cenu bez pošťáka pochopitelně, takže ještě nějakých 20 E nahoru... A nedělám si iluze, že v našem dolíku bude levnější...spíš naopak, tedy jestli bude

Nechcel som vyvolávať nekonečnú debatu 4,5 vs. 5,5 ale len porovnať balistiku a vlastnosti v podobných gramážach.
Zatiaľ som naklonený verzii 4,5 a skúsiť diabolky Monster, popr. aj Beast ktorá má 1,05g tým pádom by už diabolka vážila rovnako ako v kalibri .22, ale vďaka menšiemu priemeru by mala plochšiu krivku a menšiu náchylnosť na bočný vietor...
Ale sú to len moje dohady, vie mi to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť?
Zatiaľ som naklonený verzii 4,5 a skúsiť diabolky Monster, popr. aj Beast ktorá má 1,05g tým pádom by už diabolka vážila rovnako ako v kalibri .22, ale vďaka menšiemu priemeru by mala plochšiu krivku a menšiu náchylnosť na bočný vietor...
Ale sú to len moje dohady, vie mi to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť?

Grand Power P1, Ruger SR22, CZ 858 Tactical
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
Zas to neber tak vážně,vždyť ty tu řešíš s luftkvérem balistiku jak Zajcev ve Stalingradu.

Viem že to tak vyznieva

Len viem že budem kupovať len jeden kus tak sa chcem dobre rozhodnúť. Zatiaľ som mal len .177(54 Airking, HW97k, ProSport) tak nemám skúsenosť žiadnu s .22
já jsem byl zastáncem ráže 4,5,(3 zbraně-Gamo Shadow igt,ČZ 803,Zoraki HP-01)
pak jsem gamo prodal a hurá pro hatsana AT-44/10 W,ale ten byl v nabídce od jednoho ze zdejších v ráži .22,tak jsem kouknul na inzeráty a všude byl za 10 000 + ale taky jen .22,tak jsem vzal toho nabídnutého(cca 6500)a už mi konečně skoro po roce střílí,trochu blbnul ale to je už mimo téma a jsem spokojený i proto bych chtěl Zoraki zkusit v ráži .22
jenže Zoraki dá cca 13 J,Hatsan s tuning jehlou 28 J,což je víc než jednou tolik otázka je teda balistická křivka,myslím si že diabolka v ráži 5,5 půjde hodně brzo dolů při tak "malé" energii
ale je to čistě jen úvaha vždyť Hatsan v základu má taky jenom 17 J...
pak jsem gamo prodal a hurá pro hatsana AT-44/10 W,ale ten byl v nabídce od jednoho ze zdejších v ráži .22,tak jsem kouknul na inzeráty a všude byl za 10 000 + ale taky jen .22,tak jsem vzal toho nabídnutého(cca 6500)a už mi konečně skoro po roce střílí,trochu blbnul ale to je už mimo téma a jsem spokojený i proto bych chtěl Zoraki zkusit v ráži .22
jenže Zoraki dá cca 13 J,Hatsan s tuning jehlou 28 J,což je víc než jednou tolik otázka je teda balistická křivka,myslím si že diabolka v ráži 5,5 půjde hodně brzo dolů při tak "malé" energii
ale je to čistě jen úvaha vždyť Hatsan v základu má taky jenom 17 J...
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Škoda že sa nedá dokúpiť druhá hlaveň ako u HW45
Po sviatkoch si pre ňu pôjdem, zatiaľ to vidím teda po vašich radách na 4,5 s nejakými ťažšími diabolkami...

Po sviatkoch si pre ňu pôjdem, zatiaľ to vidím teda po vašich radách na 4,5 s nejakými ťažšími diabolkami...
U Schneidera je ta pažba ještě dražší http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/34751
Škoda, kdyby byla tak za půlku, to bych zauvažoval.
Škoda, kdyby byla tak za půlku, to bych zauvažoval.
Tak to je naozaj drahá pažba, škoda, za takých 50 eur by som neváhal ani minútu. Možno časom zlacnie.
HW100T :-)
https://www.youtube.com/watch?v=CcwpJaA-E9c
Čo poviete je to reálne takto strieľať so Zorkou Ultra 5,5? Skúšali ste niekto?
Čo poviete je to reálne takto strieľať so Zorkou Ultra 5,5? Skúšali ste niekto?

zkoušel jsem se svojí Ultrou v ráži4,5mm,střílet takto ale na 50 metrů
,jenže jen na velkou 500ml plechovku (menší terč/krabička od sirek,jsem netrefoval
) a dalo se to,jenže než to seřídíš(kolimátor) tak to je šílený přes pevný to jde taky ale podstatně hůř 

CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Možno je na to lepšia 5,5 kvôli lepšej letovej stabilite ale to by mohli potvrdiť len majitelia..
Ale to je len take blbnutie, jasné že pištolka nie je určená na také extrémne vzdialenosti, len ma zaujímalo či je to možné
Ale to je len take blbnutie, jasné že pištolka nie je určená na také extrémne vzdialenosti, len ma zaujímalo či je to možné

Zoraki HP-01 v 5,5 je doma
Len menší problém, aký používate kolimátor aby sa vašla zbraň do kufríka?
Mám tento a zorka sa mi do kufra nezmestí, je veľmi vysoký: http://www.ebay.com/itm/Tactical-Hologr ... SwEppUTzxK

Len menší problém, aký používate kolimátor aby sa vašla zbraň do kufríka?
Mám tento a zorka sa mi do kufra nezmestí, je veľmi vysoký: http://www.ebay.com/itm/Tactical-Hologr ... SwEppUTzxK

Lukasz9, gratulujem, dúfam že budeš spokojný
je to dobrá pištoľ, ja mám už druhú a ak ju zoderiem, tak si kúpim ďalšiu
Pôvodný kufrík som upravil, tak aby sa zmestilo všetko dnu, ale kolimátor musím vždy dať dole a po namontovaní skorigovať nástrel

Pôvodný kufrík som upravil, tak aby sa zmestilo všetko dnu, ale kolimátor musím vždy dať dole a po namontovaní skorigovať nástrel

HW100T :-)
Pekne ďakujem dúfam že áno
Inak tá zbraň ma veľmi prekvapila...milo
Skúsim pohľadať po poľovníctvach nejaký mini kolimátor, toto je vážne veľké tak mám dve možnosti..vystavovať zorku riziku prepravy bez kufra, čo je blbosť, alebo dávať kolimátor zakaždým dole čo tiež nie je riešenie
Inak je normálne že po každej pumpe slabučko pískne(odfúkne)?

Skúsim pohľadať po poľovníctvach nejaký mini kolimátor, toto je vážne veľké tak mám dve možnosti..vystavovať zorku riziku prepravy bez kufra, čo je blbosť, alebo dávať kolimátor zakaždým dole čo tiež nie je riešenie

Inak je normálne že po každej pumpe slabučko pískne(odfúkne)?