Vulcan - AirGunTechnology
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ide vulkan aj na 16J v cal.177

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Re: Vulcan - AirGunTechnology
Tak první,ale opravdu první terč na 50m cal 25. po pěti ranách.
Není to nejhorší,ani nejlepší
Není to nejhorší,ani nejlepší

177
22
25
22
25
Ani to nevypadá jako cal .25
Nicméně je zajímavej ten výrazný posun "soustřelů" od záměrnýho bodu.
Zkusil bych vydrbat lauf a změnit utahovací momenty v polovině používanýho tlakovýho rozmezí ... cca 180bar.
Taky diabolky nemusí být echt pro ten lauf.

Nicméně je zajímavej ten výrazný posun "soustřelů" od záměrnýho bodu.
Zkusil bych vydrbat lauf a změnit utahovací momenty v polovině používanýho tlakovýho rozmezí ... cca 180bar.
Taky diabolky nemusí být echt pro ten lauf.
AGN Vulcan .22 + Burris Timberline
FWB 800FT + Burris Timberline
HW100 FSB .177 + Burris Timberline
Jsem totiz ... Timberlinovej
Já sem právě nestřílel stejným dotem,střídal sem to,jak mě napadlo,takže to je v pohodě..sem chtěl jen soustřel,takže mi bylo jedno v které části papíru bude.
Ale ty diabolky by to chtělo,dalších pár serii na skoušku to ano.
Hlaven sem čistil taktéž,dal pět ran po čištění a šel nastřílet terč.
Ale ty diabolky by to chtělo,dalších pár serii na skoušku to ano.
Hlaven sem čistil taktéž,dal pět ran po čištění a šel nastřílet terč.
177
22
25
22
25
Pokud si strilel zleva doprava a dolu tak posledni tri soustrely jsou uz pekny, zjevne si lauf sedal.
Dnes jsem taky musel u .22 vycistit lauf. Prvni dva soustrely pekny a potom rozhazeny.
Klasickej pripad zanesenych drazek.
U tebe je to opacne coz je sam gut.
Dnes jsem taky musel u .22 vycistit lauf. Prvni dva soustrely pekny a potom rozhazeny.
Klasickej pripad zanesenych drazek.
U tebe je to opacne coz je sam gut.
AGN Vulcan .22 + Burris Timberline
Mě to dneska nedalo,tak sem ještě jednou vyčistil hlavěn a střílel na 30m.
Střílel sem v leže,protože minule sem střílel z vrklajícího se stolku,nasvítil si terč a po pěti ranách.
Musím říct,že sem mile překvapen,pět ran na 30m rovná se kružnička neboli elipsa o pruměru 7 až 9 mm podle toho jak mi to sedne
Střílel sem v leže,protože minule sem střílel z vrklajícího se stolku,nasvítil si terč a po pěti ranách.
Musím říct,že sem mile překvapen,pět ran na 30m rovná se kružnička neboli elipsa o pruměru 7 až 9 mm podle toho jak mi to sedne

177
22
25
22
25
To nebude očistou hlavně.to bude těmi 30 metry.chce to jiný krmeni.
Jaký máte vnitřek moderátoru?
Plastové kalíšky,nebo je to z jednoho kusu?
Plastové kalíšky,nebo je to z jednoho kusu?
177
22
25
22
25
ja mam to skladane z kuzelov.
vyvrtal som tu vlozku, teda zvedsil som tie diery na boku toho co ma zavit v strede aby do spetne odfukovalo (kruhovym pilnkom) a okolo hlavne vzadu som namotal plys.
A do dierky vpredu som dal toto
http://www.ebay.co.uk/itm/Stainless-Ste ... WHXXJlmH-w
ale to to nemas v .177 takze to bude vzdy hlucne. musis tam dat nieco s vacsim objemom. dlhsie a ak sa zmesti vacsi priemer.
vyvrtal som tu vlozku, teda zvedsil som tie diery na boku toho co ma zavit v strede aby do spetne odfukovalo (kruhovym pilnkom) a okolo hlavne vzadu som namotal plys.
A do dierky vpredu som dal toto
http://www.ebay.co.uk/itm/Stainless-Ste ... WHXXJlmH-w
ale to to nemas v .177 takze to bude vzdy hlucne. musis tam dat nieco s vacsim objemom. dlhsie a ak sa zmesti vacsi priemer.
Vulcan .177
HW100KS .22
HW100KT .177
HW100KS .22
HW100KT .177
Dneska sem namontoval bipod a jen tak si picnul na 28m pět ran..
Dal sem jen jeden soustřel,došla mi energie v baterce(terč nasvícenej)
No a sem opravdu spojený,jestli to takhle bude lítat ..
Ted bude nějaké volno,tak se těším až to pořádně otestuju na 50m..
Dal sem jen jeden soustřel,došla mi energie v baterce(terč nasvícenej)
No a sem opravdu spojený,jestli to takhle bude lítat ..
Ted bude nějaké volno,tak se těším až to pořádně otestuju na 50m..
177
22
25
22
25
To ma teší, pekný sústrel, budúci týždeň si konečne idem po 6.35, veľa ľudí a predajcov ma od vulkánu odhováralo, ale podľa tvojho sústrelu má vulcan asi niečo do seba. Piku kedy bude dokončená nová pažba ?
Hw 100 falcon 5,5-25 x 56
Hw 45 black star
Qb + delta
Zoraki 914
Hw 45 black star
Qb + delta
Zoraki 914
Až budu mít volno a chut jí dodělat..ale asi její čas příde až po Novém roce,je třeba dělat jiné ..
Já sem zatím spokojený a jak říkám 50m to ukáže..
Já zas dostal doporučení že jedině 6,35
Já sem zatím spokojený a jak říkám 50m to ukáže..
Já zas dostal doporučení že jedině 6,35

177
22
25
22
25
Pekný sústrel pre mňa znamená súvislú sériu použiteľnú napr. pre benchrest. Vulcan v 6,35 pri d75m/s dá cca 27 konzistentných výstrelov, ktoré cestujú a cestujú a cestujú a nikto to nechce nahlas povedať, či napísať.
Z tejto série vznikne jedna 5 - 6 ranová skupinka (viď piku), ktorá preleze doslova jednou dierou. Ostatné je pre mňa nepoužitelné, omnoho lepšie je na tom STEYR v 6,35.
Z tejto série vznikne jedna 5 - 6 ranová skupinka (viď piku), ktorá preleze doslova jednou dierou. Ostatné je pre mňa nepoužitelné, omnoho lepšie je na tom STEYR v 6,35.
Ano cestuje to a ne málo!
Podle toho jakou silou dotáhnu moderátor.
Na 30 m to dělá rozptyl ops 7 - 8 cm!
Dotáhnu lehce a soustřel nic moc.
Dotáhnu víc nastřel se posune a soustřel lepší.
Asi by se neměl moderátor dotýkat brejlí -objimky co drží hlaveň.
Hlaveň to musí vychylovat nebo tam musí vznikat pnutí.
Když do dotáhnu do nějaké fáze soustřel je docela stabilni a není vůbec špatný.
Mluvím teda na vzdálenost 30 m
Podle toho jakou silou dotáhnu moderátor.
Na 30 m to dělá rozptyl ops 7 - 8 cm!
Dotáhnu lehce a soustřel nic moc.
Dotáhnu víc nastřel se posune a soustřel lepší.
Asi by se neměl moderátor dotýkat brejlí -objimky co drží hlaveň.
Hlaveň to musí vychylovat nebo tam musí vznikat pnutí.
Když do dotáhnu do nějaké fáze soustřel je docela stabilni a není vůbec špatný.
Mluvím teda na vzdálenost 30 m
177
22
25
22
25
Keď som prvý krát prišiel na strelnicu som myslel, že ma klepne. Nabíjanie - práca v bani - po 50-tich ranách som tačal chytať otlaky na pazúroch. Regulátor prepúšťal, takže po naplnení, alebo väčšej pauze išiel výstrel do prdele.
Streľbu si chcela vyskúšať synova priateľka, nedokázala vôbec VULCANA obsluhovať, často to končilo dvoma diabolkami v hlavni. Na 1400 éčkovej puške som žiaľ musel urobiť toľko úprav, že mi je z toho na vracanie. Momentálne regulátor pracuje jak z rozprávkovej knižky +-0,3m/s a vplyv na výsledok streľby takmer nulový. Jeden veľmy rušivý moment bol, že vyvzváňal pri streľbe ako umieračik (STEYROVA nemoc) všetko som ošetril, vyhodil som obriu strunu na úderníku krútila sa jak dažďovka lebo mala vôľu 1mm na každej strane vymenil som protistrunu na ihle a ladil a ladil a ladil. Pušku môže natiahnuť aj malé decko, záver sa sám vráti do nulovej polohy len ho treba zaklapnúť. Špeciálnym výstružníkom odstránené otrepy na hlavni bola ďaľšia dôležitá úprava aby sa diabolke vôbec ráčilo do hlavne. Závadami typu naladím spúšť a nedá sa zaistiť, (naladením myslím mierne polepšenie pocitu pri streľbe) sa ani nebudem bližšie zaoberať. Poistka spúšte - taktiež baňa alebo kameňolom možte si vybrať do 48hodín po nákupe sa ulomila. Plniace súpravy sú vyrobené snáď z blata, praskli do 24hodín obidve (Vulcany mam dva cal25,cal22) tretieho v 4,5 má kolega ktorý originál plniacu súpravu nepoužíva takže tá nepraskla. Ono našlo by sa toho ešte dosť a nie len u VULCANA. Toto nie je žiadna zaujatosť to je fakt že niekto chrlí nedorobky pod rúškom piatich rán do jednej diery a my ovce to žerieme a veselo nakupujeme.
PS. Celý systém pušťa po naplnení na 250bar na cca 210bar u troch z troch VULCANOV do 24 hodín !!!!
Streľbu si chcela vyskúšať synova priateľka, nedokázala vôbec VULCANA obsluhovať, často to končilo dvoma diabolkami v hlavni. Na 1400 éčkovej puške som žiaľ musel urobiť toľko úprav, že mi je z toho na vracanie. Momentálne regulátor pracuje jak z rozprávkovej knižky +-0,3m/s a vplyv na výsledok streľby takmer nulový. Jeden veľmy rušivý moment bol, že vyvzváňal pri streľbe ako umieračik (STEYROVA nemoc) všetko som ošetril, vyhodil som obriu strunu na úderníku krútila sa jak dažďovka lebo mala vôľu 1mm na každej strane vymenil som protistrunu na ihle a ladil a ladil a ladil. Pušku môže natiahnuť aj malé decko, záver sa sám vráti do nulovej polohy len ho treba zaklapnúť. Špeciálnym výstružníkom odstránené otrepy na hlavni bola ďaľšia dôležitá úprava aby sa diabolke vôbec ráčilo do hlavne. Závadami typu naladím spúšť a nedá sa zaistiť, (naladením myslím mierne polepšenie pocitu pri streľbe) sa ani nebudem bližšie zaoberať. Poistka spúšte - taktiež baňa alebo kameňolom možte si vybrať do 48hodín po nákupe sa ulomila. Plniace súpravy sú vyrobené snáď z blata, praskli do 24hodín obidve (Vulcany mam dva cal25,cal22) tretieho v 4,5 má kolega ktorý originál plniacu súpravu nepoužíva takže tá nepraskla. Ono našlo by sa toho ešte dosť a nie len u VULCANA. Toto nie je žiadna zaujatosť to je fakt že niekto chrlí nedorobky pod rúškom piatich rán do jednej diery a my ovce to žerieme a veselo nakupujeme.
PS. Celý systém pušťa po naplnení na 250bar na cca 210bar u troch z troch VULCANOV do 24 hodín !!!!