Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ak máš 5,5mm tak je to OK
HW100T :-)
Re: Zoraki HP-01
No,práveže to mám v cal.177
Ako nová fachčila perfektne,len teraz akoby stratila výkon,aj preto som ju rozoberal,aby som zistil či tam nie je nejaký bordel.
Ako nová fachčila perfektne,len teraz akoby stratila výkon,aj preto som ju rozoberal,aby som zistil či tam nie je nejaký bordel.
Objednával už niekto náhradné diely?
Tak to už asi nenatlakuje piest
Dajú sa určite objednať náhradné tesnenia, na tomto vlákne je aj odkaz, treba pohľadať.

HW100T :-)
Jasne,videl som ten.odkaz,budem musieť niečo poriešiť.

Video ukazuje pouze demontáž z rámu, ale nic neříká o manipulaci s pístem a ventilem pistole. Pokud kolega třeba pootočil pístem nebo provedl nějaký zásah do ventilu, tak mohl způsobit sníženi tlaku a těžko to dá do původního stavu,pokud neměl označené nastaveni před manipulaci.
Práveže zásah do vnútorností som robil kôli tej zníženej úsťovke.Vyčistil som iba transfer port a poskladal s5,samozrejme bez zmeny.Skúsim to ešte raz rozobrať.Ako nová strielala bez problémov,odrazu úsťovka klesla na polovicu.
Zdar páni, takže po rozhodovaní(môj ježiško
) medzi HW 45 a Zoraki vyhrala HP-01 v kalibri .177. Treba si dať pred kúpou na niečo špeciálne bacha?
Asi najlacnejšie som ju našiel tu: http://meget.sk/zbrane/en/produkty/deta ... l-45mm/491 za 188,50,-Eur, čo je asi 5100,-CZK, ak má niekto typ na lacnejší obchod tak kľudne SZ, ďakujem
Vlastne tým kalibrom som si nie celkom istý ale ak má .22 nejak veľmi padať pri streľbe na väčšiu vzdialenosť(30-40m) tak radšej vezmem .177

Asi najlacnejšie som ju našiel tu: http://meget.sk/zbrane/en/produkty/deta ... l-45mm/491 za 188,50,-Eur, čo je asi 5100,-CZK, ak má niekto typ na lacnejší obchod tak kľudne SZ, ďakujem

Vlastne tým kalibrom som si nie celkom istý ale ak má .22 nejak veľmi padať pri streľbe na väčšiu vzdialenosť(30-40m) tak radšej vezmem .177
Grand Power P1, Ruger SR22, CZ 858 Tactical
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
Ako tu vsetci pisu,na terc 177,na plechovky 22cal.Mam cal.177 a som spokojny aj s plechovkami 

Na kalibru asi moc nezáleží. Měl jsem 4.5 , teď mám 5.5 a větší olovo je mi sympatičtější. Spíš zvaž, jestli budeš potřebovat tlumič. Jestli jo tak je lepší koupit verzi ultra. Sundáš plastový kryt z trčící hlavně a tlumič jen nasuneš. Na krátké se to řeší dost blbě.
....možná za pár let....
Diki, asi vezmem .177 Čo sa týka výkonu je viac verzií? Niekto píše že mal na nástrele z fabriky rýchlosť 190m/s,niekto 225m/s..
Grand Power P1, Ruger SR22, CZ 858 Tactical