CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 07 bře 2007 11:12

Osobně mám větrovku v nylonovém pouzdře od Dasty s 2,5cm molitanem. Není to ale ono, při převážení i když jsem opatrný se o ní trochu bojim :D
BTW proč to nedáš normálně jako odkaz? Ten kufr jak chceš je celkem dobrej, ale přijde mi to trochu moc futuro. Osobně kdybych měl zbytečnejch pár peněz tak beru tento:
http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... p?IDZ=1333 (snad mi Andy odpustí) je skladnější, na větrovku až moc dlouhý, ale prostě se mi líbí.

ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 07 bře 2007 11:41

To je asi zvyk z War-fór :roll: budem sa snažiť - sľubujem :wink: . Taký kufor sa aj mne páči viac, ale na SK je to problém zohnať :oops: ,teda aspoň v mojom akčnom rádiu.
BTW mne sa páči tento http://www.peli.sk/boxy/large/1720-Box.html ale tá cena je šialená :shock: - zato si ho môzeš zobrať zo sebou do bazéna :lol:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 07 bře 2007 13:05

Já možná do toho kufru z JSG půjdu. Napíšu jestli sedí a je vše v poho. Myslím že by pro tebe nemusel být problém to objednat na Slovensko. Klidně bych ti to třeba i koupil a poslal, ale nevím jak to chodí s dobírkou na Slovensko a hlavně o kolik by to zvedlo cenu.
Eki

Příspěvek od Eki » 07 bře 2007 21:53

Zdravim mozna je to trochu OT ,ale mam jeden mensi problem s touhle zbrani pri strelbe na 10m ve stoje nedam vic jak 140/200 . Zbrani to neni je to mnou nemate nejaky rady jak lepe strilet ve stoje ?
A jaky pouzivate zvetseni na tuhle vzdalenost ?
(terce byly pouzity z online souteze)
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 07 bře 2007 22:04

To bude opravdu problém mezi zbraní a zemí. Jednak to může být střelivem. JSB nic jinýho nesmí do laufu :) Já používám zvětšení 4x, mrkni se ještě jestli máš dobře nastavenou paralaxu, pokud jí vůbec nemáš stavitelnou tak to taky může mít svůj význam. Nakonec zbývá zaujmout pevný postoj, nějak rozkročmo, ruku na rukojeť a na předpažbí a já osobně si tu ruku na předpažbí držím u těla a loktem se vlastně opírám někde pod žebry. Klidně dýchat, pomalu spouštět (pošteluj si spoušť ať jí nemáš moc tvrdou, to výchozí nastavení není moc dobrý) a mělo by to jít. Všechno se zlepšuje tréninkem. Dej si obden 40-60ran a uvidíš že se to zlepší. Jinak podotýkám, že nejsem nijak extra střelec, ani sportovní trenér, tak moje rady ber s rezervou. Když to jde, tak celkem pravidelně nastřelím přes 160 :wink:
Eki

Příspěvek od Eki » 08 bře 2007 18:46

Silencer píše:To bude opravdu problém mezi zbraní a zemí. Jednak to může být střelivem. JSB nic jinýho nesmí do laufu :) Já používám zvětšení 4x, mrkni se ještě jestli máš dobře nastavenou paralaxu, pokud jí vůbec nemáš stavitelnou tak to taky může mít svůj význam. Nakonec zbývá zaujmout pevný postoj, nějak rozkročmo, ruku na rukojeť a na předpažbí a já osobně si tu ruku na předpažbí držím u těla a loktem se vlastně opírám někde pod žebry. Klidně dýchat, pomalu spouštět (pošteluj si spoušť ať jí nemáš moc tvrdou, to výchozí nastavení není moc dobrý) a mělo by to jít. Všechno se zlepšuje tréninkem. Dej si obden 40-60ran a uvidíš že se to zlepší. Jinak podotýkám, že nejsem nijak extra střelec, ani sportovní trenér, tak moje rady ber s rezervou. Když to jde, tak celkem pravidelně nastřelím přes 160 :wink:
Btw diabolkama to neni pouzivam exacty a s nima na 30metru v leze davam okolo 190 ale v tom stoje to holt nejak nejde. Snad se to casem poda a optiku mam accushota takze paralaxou to taky nebude holt jak si spravne rek problem je mezi zbrani a zemi .
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 08 bře 2007 19:02

A co ta spoust? .. treba to strhavas .. mrkni na me stranky, je tam podrobny nakres spoustoveho mechanismu - je dobre ho upravit tak, aby spoustela uz s prvnim odporem - pak se hned strili lip..
Eki

Příspěvek od Eki » 08 bře 2007 19:55

Sidewinder píše:A co ta spoust? .. treba to strhavas .. mrkni na me stranky, je tam podrobny nakres spoustoveho mechanismu - je dobre ho upravit tak, aby spoustela uz s prvnim odporem - pak se hned strili lip..
Jo mas pravdu bude to dost mozna tim.
uz pred par mesicema sem to zkousel ladit ale kdyz sem to udelal podle tvejch rad tak mi ta spoust strilela temer sama a kdyz sem to utahoval tak to furt poustelo samo a pak se to najednou zase skokem zmenilo na puvodni tvrdost. O vikendu budu mit vic casu tak se na to mrknu este jednou, mozna ze sem to delal spatne .)
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 08 bře 2007 21:28

Klidne mi napis mail, nebo zavolej .. reknu Ti presne jak na to..
Altaros

Příspěvek od Altaros » 08 bře 2007 22:49

Nevite nekdo zda se da od zbrojovky objednat nektere nahradni dily na vetrovku.Jedna se mi o zadni botku a drazku kam se davaji diabolky.

diky za radu Alta
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 08 bře 2007 22:54

www.czub.cz najít kontakt, zavolat a zeptat se. Otázka jestli se dají pořídit náhradní díly mi přijde poněkud ......... :roll: Nevidím důvod proč by neměly.
Altaros

Příspěvek od Altaros » 08 bře 2007 23:00

No psal jsem to nejdriv sem,jestli tady uz nekdo neco neschanel.No normalne by problem byt nemel,jenze co sem zatim slysel o CZUB tak je to "ochota sama" viz tlak.zasobnik atd.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 08 bře 2007 23:04

V podnikový prodejně ve Vodičkový jsem neměl problém cokoliv koupit. Větrovky měli celé, zvlášť tlakové lahve, zásobníky..... Když jsem na nějakou pušku (většinou S631) potřeboval ND, přinesl celé takové tablo s přihrádkami, kde bylo vše od šroubů a těsnění přes pružinky. Nemyslím že pro větrovku tomu bude jinak. Myslím Sidewinder přestavoval z 5,5 na 4,5 a normálně koupil vedení střely, tyčku nabíječe - takže to snad je dobře dostupný.
Jen na okraj, možná tě zaskočí cena tý botky. Co jsem se koukal (nebyly přímo na Cz200) ale stály přes 800,-
milius

Příspěvek od milius » 08 bře 2007 23:12

......
Naposledy upravil(a) milius dne 10 čer 2009 02:30, celkem upraveno 1 x.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 09 bře 2007 10:21

Stavitelnou? Nemáš foto? Díky.
Odpovědět