paul67: Díky kolego ale tvé výsledky jsou mnohem lepší (ikdyž na trochu menší vzdálenost),fakt pěkný soustřel

Navíc já střílel do mezinárodního pistoláku,ten tvůj terčík je pidi-mini velikost.
Apropo: Jaké že to tedy používáte všichni terče na to honění bodů?
Jinak včera jsem zkoušel v lese láhev od vína na cca 22m -dal jsem dvě rány kulatýma,ty obě láhev lízli do boku(jedna do levého a druhá ve stejné výšce do pravého) a třetí špičatou jsem jí pak na 15m rozstřelil

Musím cvičit,dnes jsem si chtěl skočit pro krabku kulatých,kterou jsem si objednal v krámě ale nestíhal jsem ,tak bude až v pondělí,ale ještě jich tu asi 17 ks mam a k tomu celou krabku špičatých,to do přírody stačí přes víkend bohatě(ani to nevystřílí,ne že bych nechtěl ale snažím se bouchat rozumně,přeci jen nejsem milionář

)
Adler A: Čistím skoro po každé střelbě.Hlaven řádně prostříknu WDéčkem,nechám pár minut,pak hlaven protáhnu několika kousky hadříku,přivázeného na špagátu a ještě vytřu komoru špejlí do ucha.Musim si pořídit kartáček na malorajdu,udělá asi lepší práci.jak často vy čistíte?Alexxxus tu kdysi psal,že je lepší nečistit a že to líp lítá(přijde mi,že naznačoval i něco o vzrůstající ústovce vlivem zanášení kuželu v komoře)ale nechci fakt jako riskovat korozi