Toto neměla být reklama.
Tělo redukce nemám jak vytočit, nemám přístup k soustruhu. Proto je v podrobném návodě na mém webu i prvoprototyp výkresu, aby si mohl každý zadat výrobu.
O rzi a vodě to jsou pro mně zcela nové informace. Jsou to přece bombičky
potravinářské, no né?
V 70-tých až 90-tých letetch , co si pamatuju, tak každý v rodině, strýcové, tety, babičky ... sousedi ... všichni dělali sifon, ale nikdy se nikdo nenapil zrezlý vody, a mě tedy ty reakce připadají spíš jako HOAX. Netvrdím že se to nemůže stát, ale pravděpodobnost bude asi stejně malá jako že najdu něco zapečený v housce. Fakt je že n0v@ tam najde něco každou chvíli.
V 80-tých až 90-tých letetch střílel můj otec soutěžně s TAU-kou (aspoň podle tvaru co si pamatuju, škoda že si ji nenechal doma když končil a vrátil ji svazarmu) ale o žádném problému se rzí nebo vodou se nikdy nezmínil.
V Crosman Vigilante je bombička hrdlem nahoře, narozdíl od sifonové lahve z dob komunismu, která má hrdlo dole

takže pokud už by se v ní cokoli vyskytovalo, bude to ležet u dna a musel by to být pořádný průvan co by to dokázal vytáhnout. Šlo by to možná pořešit přiložením malého neodymového magnetu na spodek bombičky.