Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Věřím tomu, že Drulovka ve STEJNÉM! výkonu jako má Dresslerka dokáže minimálně podobný soustřel.
Sukovice..
Re: Dreslerovy flobertky
Měl jsem tu možnost si z Drulovky v původní ráži 22 lr zastřílet a tomu že má rozptyl jako pětikačka na 20 metrů by se dalo věřit. Ovšem ty zmrzačené s výkonem do 7,5 Joule jsou na tom o dost hůře. Budeš rád že se na 20 metrů vlezeš do kruhu 50 - 70 mm. Jinak bych taky chtěl vidět nějaký video, fotka papíru nic nedokazuje. To tady můžeš dát terč s jednou dírkou a tvrdit že je to 10 zásahů na 50 metrů
Když nemáš kameru, můžeš to klidně natočit třeba mobilem.

Dresslerovky, Špilas
S Foxkou S 200 se na 25 metrů vlezu do kruhu 50-70 mm. Jsem zvědavý jak na tom bude nový Fox Special, budu ho mít koncem ledna. Moc se těším.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Z ruky nebo ze svěráku ?
Tak jsem si také Fox Special s 200 mm hlavní objednal a budu na ni čekat až do začátku dubna. Pan Dressler má moc objednávek a je na ni pořadník.
Zase se mám na co těšit a do té doby si na ni v klidu došetřím.
Adler: Až ti dojde napiš prosím jak střílí na větší vzdálenosti alespoň na 25 metrů.
Zase se mám na co těšit a do té doby si na ni v klidu došetřím.
Adler: Až ti dojde napiš prosím jak střílí na větší vzdálenosti alespoň na 25 metrů.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Já jsem ji objednával koncem prosince, chtěl jsem mít co nejnižší výrobní číslo.První čísla jsou sběatelsky nejzajímavější. Koncem ledna hned jak dorazí odzkouším a dám sem fotku nástřelu na 25 a 35 metrů.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Také mám zájem o co nejnižší číslo,prozradíš jaké bude to tvoje?
Dresslerovky, ZKM 451
Je to vojenské tajemství
Bude velmi velmi nízké.....
V pátek ho přivezu domů

V pátek ho přivezu domů

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Tak už mám také objednáno(Foxinu Speciál),takže ted již jen krotit nedočkavost a těšit se na začátek dubna 

Tak sem hned dej nějakou nástřelku alespoň na 25 metrů ať vidíme jak to střílíAdler A píše:Je to vojenské tajemstvíBude velmi velmi nízké.....
V pátek ho přivezu domů
Dresslerovky, ZKM 451
Včera jsem na střelnici zkoušel nový Fox Special s 200 mm hlavní a jak bude trocha času nafotím nějaké terče. Už teď je zřejmé že překonává starou Foxku.
O hodně lépe se drží a přímo si říká o střelbu jednou rukou.
O hodně lépe se drží a přímo si říká o střelbu jednou rukou.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Re: Dreslerovy flobertky prodej
Zdravim vsechny.Dlouho jsem tady nebyl...Mam ciste akademickou otazku.Mel by nekdo vazny zajem o Dressleruv tramp 100mm.Cena crk: 8000.Prakticky novy,jsem svatecni strelec.Zblaznil jsem se do jednoranky Fox.Nejsem plne rozhodnuty,ale skoro na 90procent....