AR15 jako "odst?elova?ka"
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
To Janator: Nemyslel jste náhodou Koncesovanou živnost s názvem Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní?
Ale tu pan Grinch taky nemá: NEBUDEME TADY DÁVAT LINKY NA OSOBNÍ ÚDAJE, AŤ SI TO KAŽDÝ DOHLEDÁ SÁM. Artifex
Ale tu pan Grinch taky nemá: NEBUDEME TADY DÁVAT LINKY NA OSOBNÍ ÚDAJE, AŤ SI TO KAŽDÝ DOHLEDÁ SÁM. Artifex
-
Re: AR15 jako "odstřelovačka"
Pane Grinch:
nemám rád tyhle internetové diskuze, je to o ničem. My nejsme vaší konkurencí, takže nemějte obavy.
Ty spolupráce s jednotkami jste myslel jako pilot vrtulníku? Nebo jako bojovník?
Add ceny pušek a pronájmy: Já vlasntím odstřelovací pušku jedinou, celá stála asi 50k, to je hodně levná, na kurzech pujčujeme ekvivalenty, které vlastní přátelská firma a také lepší pušky. Nic není bohužel levnější, než 50k. Myslím si, že pujčit někomu pušku na 4 dny za 3000 Kč, kdy ji odře, obije, ostřílí a já nevím co, je až pro ťukání si na čelo, jací jsme blázni. Nemluvě o all inclusive balíčku, kdy připočítáme jen 1000 Kč za 80 .308 WIN.
Add vaše služba u AČR, to je včetně střední a vysoké školy, kdy jste se učil na pilota?
Ale nemá to cenu, tenhle internet. Dělejte si tam jaké kurzy chcete, máte své zákazníky, my své, je to vaše věc.
nemám rád tyhle internetové diskuze, je to o ničem. My nejsme vaší konkurencí, takže nemějte obavy.
Ty spolupráce s jednotkami jste myslel jako pilot vrtulníku? Nebo jako bojovník?
Add ceny pušek a pronájmy: Já vlasntím odstřelovací pušku jedinou, celá stála asi 50k, to je hodně levná, na kurzech pujčujeme ekvivalenty, které vlastní přátelská firma a také lepší pušky. Nic není bohužel levnější, než 50k. Myslím si, že pujčit někomu pušku na 4 dny za 3000 Kč, kdy ji odře, obije, ostřílí a já nevím co, je až pro ťukání si na čelo, jací jsme blázni. Nemluvě o all inclusive balíčku, kdy připočítáme jen 1000 Kč za 80 .308 WIN.
Add vaše služba u AČR, to je včetně střední a vysoké školy, kdy jste se učil na pilota?
Ale nemá to cenu, tenhle internet. Dělejte si tam jaké kurzy chcete, máte své zákazníky, my své, je to vaše věc.
Pane Charvát, v žádném případě já nejsem konkurence pro nikoho. Toho jsem dalek. Já si jen rád o střílení povídám a rozhodně nemám zákazníky. To máte Vy. Já mám jen přátele.
Dejte vědět, jak to kafe, třeba si můžeme povídat i o létání na vrtulníku. I když u nás se říká, že vrtulník je pouze to, co má více jak 10 tun a minimálně 5 listů
Pěkný den
Martin
Dejte vědět, jak to kafe, třeba si můžeme povídat i o létání na vrtulníku. I když u nás se říká, že vrtulník je pouze to, co má více jak 10 tun a minimálně 5 listů

Pěkný den
Martin
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Uffff.Doufam,ze uz to skoncilo -to teda byla sprska. Nemyslim,ze je nutne dale pokracovat. Všichni tri jste rekli sve. Vratme se radeji k tematu. Co rikate?
Jestli se mohu do toho trošku vložit...
Myslím že je zbytečné si tu navzájem takto přeměřovat nádobíčko.
Každému vyhovuje něco jiného a zvídavý člověk stejně vyzkouší více různých kurzů / stáží, aby si mohl porovnat informace a vytřídit to co je pro něj přínosné a co je ve skutečnosti jen obchodní balast.
Takže je to na každém, jaké má finanční možnosti a co chce vyzkoušet.
Jsou zde samozřejmě renomované a známé soplečnosti, jako třeba:
AEGIS
http://www.aegisteam.cz/
SW&TT
http://www.tacticaltraining.cz/cz/?popup=1
a tak dál...
Pokud tedy někdo chce a má zájem o to aby dostal po úspěšném absolvování i certifikaci, zvolí to co považuje za pro něj vhodné.
Mám za sebou letošní stáž GTac a musím říct že jsem byl s jejím průběhem naprosto spokojen.
Dala mi to co jsem předpokládal a ověřil v praxi to co nám bylo v teorii řečeno a fungovalo to. Navíc vše naprosto jasně a přímočaře, takže to musí pochopit snad každý.
Pro objasnění musím říct že mám za sebou i několik kurzů u SW&TT s jiným zaměřením a také splnili všechna má očekávání.
Jde opravdu o to co konkrétně člověk očekává.
Každopádně příští rok se těším na další stáže jak GTac tak ostatních...
Myslím že je zbytečné si tu navzájem takto přeměřovat nádobíčko.
Každému vyhovuje něco jiného a zvídavý člověk stejně vyzkouší více různých kurzů / stáží, aby si mohl porovnat informace a vytřídit to co je pro něj přínosné a co je ve skutečnosti jen obchodní balast.
Takže je to na každém, jaké má finanční možnosti a co chce vyzkoušet.
Jsou zde samozřejmě renomované a známé soplečnosti, jako třeba:
AEGIS
http://www.aegisteam.cz/
SW&TT
http://www.tacticaltraining.cz/cz/?popup=1
a tak dál...
Pokud tedy někdo chce a má zájem o to aby dostal po úspěšném absolvování i certifikaci, zvolí to co považuje za pro něj vhodné.
Mám za sebou letošní stáž GTac a musím říct že jsem byl s jejím průběhem naprosto spokojen.
Dala mi to co jsem předpokládal a ověřil v praxi to co nám bylo v teorii řečeno a fungovalo to. Navíc vše naprosto jasně a přímočaře, takže to musí pochopit snad každý.
Pro objasnění musím říct že mám za sebou i několik kurzů u SW&TT s jiným zaměřením a také splnili všechna má očekávání.
Jde opravdu o to co konkrétně člověk očekává.
Každopádně příští rok se těším na další stáže jak GTac tak ostatních...
Berane,líp bych to nenapsal 

-
Hlavne ze je to na tema AR jako sniper rifle...jeste ze admini ba tomto foru maji dost tolerance a nenakrmi ty vopicaky bananama
ale taktez to neni k tematu

Dnešních pár ran z R-25 na 375m.
Motají se tam ješte zásahy z Tikky 223rem. nastřeloval sem oboje na jeden terč.
Černý kruh má 10cm.
Motají se tam ješte zásahy z Tikky 223rem. nastřeloval sem oboje na jeden terč.
Černý kruh má 10cm.
-
Pěkné chlape....zvažuji mladšího bráchu R15.............vypadá to, že ty remingtony by mohli střílet pěkně 

Mělo by to být i lepší , nejvzdálenější zásahy sou 1,63MOA
Je to rozhozené především stranově tak že se musím vymluvit na vítr
Toto bylo docela pěkné

Je to rozhozené především stranově tak že se musím vymluvit na vítr

Toto bylo docela pěkné

Docela ??? To je hodně dobrý 

Nemáte někdo zkušenosti s AR 15 Mossberg MMR Tactical? Žádný informace jsem nenašel, cena mi přijde podezřele nízká, jedna firma jí nabízí za 24 190 Kč.
Taky sem na ní koukal zlevněná z 28 tisíc na youtubu vypadá moc hezky,akorát nevím jakou úpravu má hlaveň, tenifer,tvrdochrom,v tom se mi zdá to Norinco jako docela výhoda pokud to má člověk na blbnutí,pokud se bavíme o levnějších variantách do 30000 ,pak ještě DPMS oracle panther,u toho Mossbergu se mi líbí ta pistolovka a to předpaží.
Tak jsem na ni taky juknul a za ty prachy nevypadá vůbec špatně,Norníčka jsem měl a až na povrchovku k němu nemůžu nic vytknout.Teda záleží na tom co od něj člověk čeká,ale na divočinu neměl chybu.
Zdravím všechny.
Chtěl bych se poptat jestli někdo z Vás má AR v ráží .308win a jestli přebíjí do ní střelivo?
Můj dotaz je kolik krát se dá přebít nábojnice do samonabíjecí pušky. Vím, že by se měla po každém výstřelu znovu kalibrovat tak tím zřejmě dojde ke snížení počtů přebití. Má s tím někdo praktické zkušenosti nebo aspon kolik vydrží v běžné ráži? Jakou značku nábojnic přebíjíte do AR? Co říkáte na nábojnice SB a Prvi Partizán?
Díky za odpověd.
Chtěl bych se poptat jestli někdo z Vás má AR v ráží .308win a jestli přebíjí do ní střelivo?
Můj dotaz je kolik krát se dá přebít nábojnice do samonabíjecí pušky. Vím, že by se měla po každém výstřelu znovu kalibrovat tak tím zřejmě dojde ke snížení počtů přebití. Má s tím někdo praktické zkušenosti nebo aspon kolik vydrží v běžné ráži? Jakou značku nábojnic přebíjíte do AR? Co říkáte na nábojnice SB a Prvi Partizán?
Díky za odpověd.