CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já si taky trochu rejpnu, u mé ČZ z výroby raději nic neměřit, alespoň se není k čemu vrátit 

CZ200s HFT Special + Vortex DiamondBack 4-12x40AO
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Re: CZ200S
Vy jste vtipálci, já jsem se jen tak na okraj optal v brodě, jak to bude se zárukou, když se pustím do ladění, a bylo mi řečeno, že škrtící červík můžu štelovat, bicí pružinu ovšem nikoli. Jinak pravděpodobně ztratím záruku na tu část zbraně, do které jsem vrtal. Taky Mi pán sdělil, že na 16 J se dostanu jen povolováním škrtícího červa. Myslím si o tom svoje, protože to byla taková šalamounská odpověď a rači mi i jen volal, aby to nebylo písemně
. Co vy na to? Asi zkusím jeho postup a když to nepůjde a bude rozdělaná flinta, tak to prostě risknu.

FX Maverick sniper 0,22 MTC SWAT PRISMATIC 10*30
SPA PP 750 0,22 Čína 2-8*28
Ahoj - mám stejnou flintu pár týdnů a chci řešit to samé. Napiš mi prosím jak to dopadlo -dík Milda mildaaaa@seznam.cz
Zdravím, koupil jsem CZ 200 z druhé ruky, vystříleno cca 3000 ran je to moje první větrovka, po 5 zásobnících jsem si všiml, že šroubek v závěru co napíná páku pístu a vede závěr, trochu dře o vnitřek pažby. Po sundání pažby jsem zjistil, že je povolený, utáhl jsem ho a smontoval zpět. Ale po pár výstřelech je opět v závitu volný, stává se to nebo je něco špatně, závit na šroubku je trochu v horní části omačkaný. Děkuji za rady.
Omlouvám se, že vkládám tentýž dotaz ještě jednou, pověsil jsem ho na poslední příspěvek, ale protože byl můj první, musel být schválen, což trvalo déle a pak se objevil v příspěvcích na předposlední straně. Děkuji za pochopení.
Omlouvám se, že vkládám tentýž dotaz ještě jednou, pověsil jsem ho na poslední příspěvek, ale protože byl můj první, musel být schválen, což trvalo déle a pak se objevil v příspěvcích na předposlední straně. Děkuji za pochopení.
Slavia ZVP
Bajkal IŽ-38
Slavia 634
Bajkal IŽ-38
Slavia 634
Tak dnes jsem zkoušel zvedání výkonu a vypadá to dobře. Po otevření kanálu o 1,5 otáčky smrtícího cerviku a výkon stoupl cca o 3 J. Zítra to zkusim ještě jestli mi to nerozhazelo konzistenci a jestli ne, tak to bude ono
Pánové,tak výkon naladěny a chodí to kolem 16 joule. Ted mám spis jiný problém, když strilim bez moderatoru,tak jde diabola krasne po balistické křivce. Když nasadim moderátor od Josefa 1000,tak jde diabolka jak po balistické křivce, tak se stačí doleva,jakoby tvar jako balistická křivka otočená o 90 °. Myslel jsem,ze se na střel změní tak,ze se balistická křivka mírně vyosi doleva nebo doprava,ale tohle jsem nečekal. Mate nekdobpodobnou zkušenost?
Neviete niekto, či sa dá kúpiť v zbrojovke iba samotná pažba? Kedysi som im aj písal, ale nedošla odpoveď.
Zkus ještě napsat tady do bazaru.
Plno kluků má dělané pažby a třeba se někomu válí doma
Plno kluků má dělané pažby a třeba se někomu válí doma

Spis to zkus pres nejakou prodejnu. CZUB je proslula ze na maily nikdo nereaguje a telefony zveda vzdy nekdo nekompetentni. Ja to zjistoval pres prodejce cena byla skoro 4000 kc!
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jo CZUB boduje ... kvuli nim prošvihávám 30ti denní reklamční čas.
Řešil jsem dvě domrdávky jedna padá na vrub vlhkému dřevu a druhá fučící kartuši ....
Řešil jsem dvě domrdávky jedna padá na vrub vlhkému dřevu a druhá fučící kartuši ....
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Do czub volat pouze do Práglu, v Brodu nemáte šanci. Na mail je škoda klávesnice, nulová reakce zaručena. Jinak pažba vyjde tuším na 3600. Za to už je pažba na míru od kluků tady ve fóru.
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Ja jsem teda psal do brodu ohledně ladění výkonu a druhy den mi volal borec a vysvětloval,probíral,naslouchal a hlavně mel pravdu. Co se týče pažby, tak ji nějaký typem prodává tuším za 800 na aukru už se tam ten inzerát objevil asi 4x vždy po 14ti dnech,tak to třeba ještě neprodal. Zkus mrknout. Taky tam zrovna ted je nějaká ne originální,co vypadá moc pěkně ruaim za 1400
PaKoSta byl jsi rychlejší: http://aukro.cz/prodam-zanovni-pazbu-na ... 05632.html
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Obávám se, že ta Klinského pažba má dost nízko lícnici. Já osobně na hunteru nadstavoval...
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Nerotuje Ti ta diabolka? Mám namysli let střely v spirále. Většinou je to vidět v kukru proti obloze. https://www.youtube.com/watch?v=7fU87DCd6rgPaKoSta píše:Pánové,tak výkon naladěny a chodí to kolem 16 joule. Ted mám spis jiný problém, když strilim bez moderatoru,tak jde diabola krasne po balistické křivce. Když nasadim moderátor od Josefa 1000,tak jde diabolka jak po balistické křivce, tak se stačí doleva,jakoby tvar jako balistická křivka otočená o 90 °. Myslel jsem,ze se na střel změní tak,ze se balistická křivka mírně vyosi doleva nebo doprava,ale tohle jsem nečekal. Mate nekdobpodobnou zkušenost?
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5