Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na predchozich strankach je toho napsano o moderatorech docela hodne
staci si to procist, myslim ze nekde kolem stran 10-15....

Re: Zoraki HP-01
Našel by se majitel Zorki z okolí Ostravy, který by byl ochoten zapůjčit svou hračku na pár dní či hodin?
Zadne strileni, pouze jako upresneni a vzor k výrobě pažby.
Předem díky,
M.
Zadne strileni, pouze jako upresneni a vzor k výrobě pažby.
Předem díky,
M.
Budeš dělat konverzi na karabinu? To by mne možná zajímalo natolik, že bych si udělal výlet do Ostravy 

Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
No,spis je takovou lehkou delsi pazbicku.... Jsem praveze z Prahe,ale delat ji bude clovicek z Ostravy 
A nez resit postu a zasilani me Zorki,bude jednodussi kdyz najdu hodnou duši na zapůjčení jako vzor

A nez resit postu a zasilani me Zorki,bude jednodussi kdyz najdu hodnou duši na zapůjčení jako vzor

Zadny ochotny z Ostravska? ;(
Nějaká sklopná nebo teleskopická pažba by se mi taky hodila. Existuje nějaké známé řešení, nejlépe i s výrobcem, ať nevymýšlím vymyšlené?
Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
už nad tím taky přemýšlím ale žádnou pažbu která by se dala na ní namontovat jsem ještě nenašel
Premyslim ted nad tim,jak nastrelil kolimator.... vim ze na pocet pumpu a vzdalenost jak strilim nejcasteji,ale zajimalo by mne jestli by to mohlo drzet nastrel stejny jako kdyz to nastrelim na 30m a 3 pumpiky a potom co 10m bliz tim o pump min...nezkousel ste to nekdo???
já ho nastřeloval jen na 10metrů ale mělo by to být tak jak píšeš(myslím že jo)
Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Diky moc!uvidime jak to bude realne fungovat 

Ahoj, tak se hlasim mezi šťastné majitele téhle skvělé pistole. Celou dobu jsem chtěl dlouhou 4,5 až jsem nakonec pořídil dlouhou 5,5 a byla to dobrá volba
Zatim vystrilena krabka Exactu, ale je s ni fakt kopec zabavy. Na 30m petka s vodou skrz jak nic.
Jen mam zatim takovej problemek. Kdyz střílím na 10m do terče, hledí mám úplně dole a furt jsem vysokej. Tak nevim jestli do toho blbě čumim, nebo co. Soustřel ale neni ùplně zlej.

Jen mam zatim takovej problemek. Kdyz střílím na 10m do terče, hledí mám úplně dole a furt jsem vysokej. Tak nevim jestli do toho blbě čumim, nebo co. Soustřel ale neni ùplně zlej.
Muška se dá překlopit do druhé polohy.
Rozdíl je ve výšce nižší střílý výš a naopak.
Můžeš tím kompenzovat vzdálenost nebo počet pumpíků.
Sám mám 4,5 a nemám žádnej problém. Doporučuju kalibrované střelivo JBS. Sám používám 4,51.
Rozdíl je ve výšce nižší střílý výš a naopak.
Můžeš tím kompenzovat vzdálenost nebo počet pumpíků.
Sám mám 4,5 a nemám žádnej problém. Doporučuju kalibrované střelivo JBS. Sám používám 4,51.
Naposledy upravil(a) Alka dne 07 led 2015 14:33, celkem upraveno 2 x.
Ano, jak rika Alka, muska se da preklopit, ale to by s vyskou nemelo byt spojene, pokud se nepletu tak cim niz je hledi,tim vys strilis? Spis by si dle me mel mit hledi uplne nahore..... ale mozna kecam a nemysli mi to
No tak si představ, že tu mušku zvýšíš o 5 cm. Kam ti to potom bude asi tak střílet ? (Do země...)
Jak se tu již psalo.....na max zvednout hledí, pokud nepomůže, dát o pump méně.
Osad to kolimátorem a máš pokoj
Osad to kolimátorem a máš pokoj
HW 97K cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR