CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
k tomu plneni. Odsroubovat kartusi je velmi snadne, jedine co mi na tom zpusobu vadi je, ze se kartuse pri sroubovani a vytahovani mirne odira. Proto jsem si zakoupil predni rychloplneni a mam klid.
CZ200S FS - 4.5mm , Delta 4x32AO Mil-Dot
Re: cz 200
ta 15L flasa muze byt 200barova 

Re: cz 200
na flašce je vyraženo PS300 PT450BAR, takže asi 300 bar,
ale kdybych to kupoval, tak mu předtím pošlu dotaz
ale kdybych to kupoval, tak mu předtím pošlu dotaz

http://david_holub.sweb.cz/
Re: CZ200S
Nazdar chlapi. Půjčil jsem bratránkovi svoji CZ 200S. Potřeboval eliminovat škodnou na zahradě. Ale přestalo mu to střílet - jako kdyby se nedostal tlak z kartuše. A protože je kutil a chtěl to opravit, tak se v tom blbec povrtal. Teď má spoušť chod asi 1mm a navíc vystřelí tak jednou z deseti pokusů. Potřebuju někoho, kdo tomu fakt rozumí a bude schopen mi pomoct dostat ji minimálně do původního stavu. Jsem z malé vesničky od Třebíče. Kde je nějakej fakt dobrej servis? Díky Kuba
-
Zdravim, nevite nekdo kde by bylo mozno sehnat vykresy pro tunning na CZ200S? Treba konkretne nejaky ten nabijeci system? Dik za info.
S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
Chlapci, planuju poridit rychloplneni a casem i regulator. Radil jsem se s kolegou, ktery si oboje loni u altarose kupoval a nechal seskladat. Pri plneni mu manometr na kartusi meri skokove-vzdy se zasekne a pak poskoci o 10,20 baru. Rosi se mu sklicko, orosene to uz prislo. Regulato i po mensi pauze(kazde prebiti zasobnicku - 2 minutky) prvni ranu jen tak slabe vyplivne. Zbytek je konzistencne ok. Takova zkusenost mne moc nepotesila. Jak to mate vy?
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Zkušenosti tvého kamaráda mne překvapují, a) skoky na manometru múže být opravdu zívada manometru, ale prosté vyšroubování a našroubování nového, který ti altaros určitě rád pošle, pokud jej budeš reklamovat. b) výkyv ve výkonupři první ráně bych nehledal v regulátoru, ale v přetěsnění přepouštěče za regulátorem. nejspíš to vypadá na nějaký bordel u jehly, která netěsní, jestli flintu dával dohromady Altaros, tak mu napište, určitě jak jsem ho poznal to dá dokupy v rámci své záruky a reputace. 

Naposledy upravil(a) zsafranek dne 04 led 2015 20:42, celkem upraveno 1 x.
na starý kolena jsem se vrátil do klukovskejch let a začal zase střílet.
Diky za vycerpavajici odpoved. Kolega tam ma manometr puvodni, ale ma jeste jednu kartusi. Mohl by testnout. S altarosem to bohuzel nekonzultoval. Zkusim ho do toho postrcit. Jinak jak je na tom s presnosti ten origo manometr u cz200? Moc se mi nechce do drahe plnici hadice s budikem. Pokud by origo byl pouzitelny, vzal bych jen tu levnou hadici k cezetacke redukci. Jinou vetrovici neplanuju.
edit: konzultace s altsrosem. manometr u cz200 pry je celkem ok a hadice s budikem by byla zbytecna.
edit: konzultace s altsrosem. manometr u cz200 pry je celkem ok a hadice s budikem by byla zbytecna.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
-
TAKZE NIKDO NIC?blackhand71 píše:Zdravim, nevite nekdo kde by bylo mozno sehnat vykresy pro tunning na CZ200S? Treba konkretne nejaky ten nabijeci system? Dik za info.
Proč by ti měl někdo něco posílat, potažmo proč by měl někdo něco takového dnes vymýšlet, když dva nabíjecí systémy se pro CZ200 vyrábějí a dodává je i CZUB? 

-
Protoze nekoho treba potesi ze si dovede vyrobit neco sam , zvlaste kdyz to pak i funguje. Take jsem si myslel ze to je forum kde si lidi zapaleni pro strileni radí a pomahají. Bohuzel asi omyl.
Blackhand: nevim, jestli znas ci neznas nabijece pro cz200 prodavane v obchodech. Pokud ano, tak se omlouvam a dal necti. nejkomfortnejsi reseni je od AA. Je vlastne samonabijeci, jen natahujes klicku a zbytek obstara nabijec. Muzes mit vic zasobnicku. Pochybuju ale, ze bys to vyrobil. Dalsi 2 varianty zrucny zamecnik muze vyrobit. Je to reseni, kdy mas napevno zasobnik - kolecko tusim pro 12 ran. Natahnes, rucne pootocis zasobnik, zasunes trn a strilis. Kolecko ale nabijis na flinte. Obdobne funguje zasobnik, kdy rucne posunujes do boku mezi prebitim podlouhly zasobnik s diabolkama v rade vedle sebe. Ten uz byva na mene strel, ale muzes jich mit vice naladovanych a jen menit. Pokud bych mel na vyber, osobne bych sel jen do toho AA. Ty rucne ovladane mi nedavaji smysl, po rane se da pomerne slusne palit. Kdyz strilim s kolegou ktery ma zasobnik, v souhrnu strilim stejne rychle. Dozenu ho, kdyz si nabiji.
Jinak tady moc necekej planky na takove veci. Pokud nekdo umi a ma to vychytane, prodava tu s patricnym vejvarem na prilepsenou. Tak to proste je.
Jinak tady moc necekej planky na takove veci. Pokud nekdo umi a ma to vychytane, prodava tu s patricnym vejvarem na prilepsenou. Tak to proste je.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
-
Dekuji za slusnou odpoved. Mam pri nabijeni jednotlivych diabolek vcelku problem, ten nabijeci otvor je na me prsty vcelku maly. Vcelku by me stacil i ten paskovy podavac co se posunuje, o vyrobe neceho takoveho premyslim. Pri tercovych zavodech jej stejne nesmim pouzivat, ale pri treninku a takovem tom domacim strileni ano.
ja primo do toho otvoru nikdy nic nestrkam. vzdy jen do zlabku a trn si to potlaci. mimochodem, nekdo si ten zlabek udelal hlubsi, to je taky castecne reseni gramlavych ruk. je fakt, ze kamos, kdyz mel mou cz200 v ruce taky nabijel primo do komory jako Ty a taky mu to tak moc neslo
diabolky mam na krku v takovem kozenem vacku, ktery se sam zavira. nabijim prakticky po slepu... tak at to vychytas k spokojenosti

diabolky mam na krku v takovem kozenem vacku, ktery se sam zavira. nabijim prakticky po slepu... tak at to vychytas k spokojenosti

SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5