Je to obdoba systému Nite Site Viper.....výhodou je už nastřelená optika, nasadíš kameru a koukáš na monitor...
Já nad ním uvažoval...nakonec jsem koupil Yukon Photon II.gen.....od Viperu mě nakonec odradila jedna věc, a tou je ten monitor....nějak jsem si neuměl představit , že se budu snažit, aby o mě cíl neměl tušení , budu používat vlnovou délku, která je nebude plašit a pak mi bude ksicht svítit od monitoru , jak lampion

Na ten Yukon jsem čekal 8 měsíců , než na mě došla řada, a to mám ten menší, 4,5x42, plus 2x zvětšení v digitálu....původně jsem chtěl ten 6x50, ale bylo mi pro mé potřeby doporučeno, ať vezmu ten menší....to proto , že obě velikosti používají úplně stejný čip a tak má menší Yukon na menším obraze stejně bodů, jako ten větší....tím jsou body na sobě více nahuštěny (nebo na větším dál od sebe ) a obraz je jasnější ( ve srovnání s ním ten větší znatelně zrní )...používám ho na 35m a je to skutečně dokonalá, intuivně ovladatelná záležitost...pokud nepřijde cíl, koukám přes něj , jako s kolimátorem, obě oči otevřené , trvá mi pak déle , než se oko unaví....jsem maximálně spokojený....
A rád bych tu vysekl hlubokou poklonu všem technicky zdatným kolegům , kteří si jsou podobný systém vyrobit doma na koleně