anomildot píše:hm

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
anomildot píše:hm
milius píše:Má myšlenka byla zcela jiná.Tohle totiž není maraton.To je 25x4 sklopky a ani 2x50 sklopek na Slovensku není 1x100.Vím dobře,že by to nikdo nepřežilA ani to nikoho nedonutí v téhle kvantitě postoupného odpouštění vzduchovkářských potřeb postavit.Proč taky?
LaRi píše:Jak nerozumíte, 4x25 není 1x100 i když matematicky jo.
teď, když jsem viděl fotky z "osmdesátosmičky" tak jsem teprve pochopil co jste tím mysleli.Alexxxus píše:v 88 co terč to jedno číslo
A to dokonce chybela jedna kachnicka, takze tercu bylo 87. Presto to byla luxusni trat. Mel si misto pindani na foru dorazitMartin K píše:milius píše:Má myšlenka byla zcela jiná.Tohle totiž není maraton.To je 25x4 sklopky a ani 2x50 sklopek na Slovensku není 1x100.Vím dobře,že by to nikdo nepřežilA ani to nikoho nedonutí v téhle kvantitě postoupného odpouštění vzduchovkářských potřeb postavit.Proč taky?
LaRi píše:Jak nerozumíte, 4x25 není 1x100 i když matematicky jo.teď, když jsem viděl fotky z "osmdesátosmičky" tak jsem teprve pochopil co jste tím mysleli.Alexxxus píše:v 88 co terč to jedno číslo
takže takhle nějak to mělo vypadat... aháá. No tak hlavně, že jsou ty stanoviště po jeďné sklopce a ještě pěkně očíslované
![]()