Příspěvek
od Laponec » 03 říj 2014 18:33
Kubajz : já jsem sice na žádném MS v HFT nebyl ale čerpám zkušenosti z jiných sportů ve kterých jsem se pohyboval a pohybuji nepřetržitě od základky ale střílení do toho soudně snad nezahrnuju. V mém pojetí střílení jako sport nepřichází do úvahy ale u Vás, hmm... samý trénink, MS, ME ... hmm, to je jiná ... a proto následně píšu ...
Ále věřím a pevně doufám, že budeš nadále hlavou méně mazanou a otevřenou a průkopnickou a že tě některé obyčeje z "MS HFT " ÓÓÓ nezastaví ve zlepšování lecčehos v tomto krásném mezinárodním sportu.
Zipep : jsem přesvědčený, že jste udělali v rámci možností svých i venkovní střelnice maximum a vystřihli jste určitě perfektní soutěž. Mám rád perfektně provedený detaily / nakonec z těch se skládá celek, že ? / a jak vidno z fotek, klibůk dolů i když nejsem kloboučkář..
Na propozice a jejich dodržení se raději neptám i když si myslím, že je to nešvar spíš Kubajzový povahy a tedy soutěží které přímo dejme tomu pořádá. Sice jste pod Caftou / Caftu jako takovou myšlenku chápu ale ne způsob jejího " samozvaného založení " a co mě dost nevoní jsou ty odváděné desátky klubů Caftě, potažmo Kubajzovi, Mandymu.
No, uvidíme vývoj časem, zatím jsem z toho všeho nějakej vyděšenej, řečeno mírně - slušně. Nerad se dívám přes sklo, který je sotva průhledný
A hlavně : Na tomto foru / ne tomto / nevládne demokracie, tak abyste se nedivili.... tímhle jsi mne Kubajz ouplně oddělal... to jsem jenom zesmutněl a šel se proběhnout
No nic, částečně mimo mísu ale spíš středně rámcově ne.
P.s. : ty tupé hlavy ... to bylo myšleno jenom pro ty co to na sebe vztáhnou a ne na vás, to je snad jasný
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.