CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Už není. Kdo zaváhá...
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Re: CZ200S
Podarilo se nekomu vychytat spoust cz200, aby zustala dvoukrokova a pritom nedrhla? Ladil jsem tu z vyroby nastavenou prisernost a jedine pouzitelne reseni mi vyslo v podobe jednokrokove spouste...
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Ahoj, nejsem žáden odborník, mám cca měsíc CZ 200 Hunter 4,5, ale dnes se mi stalo, že jsem povolil bicí pružinu zpět jak byla původně nastavená (15,3J) a začla mi zase drhnout spoušť. Tak jsem ji zase přitáh na 16J a zase nedrhne, tak jen takový poznatek, asi se tam krapet něco posune. Ještě jsem neměl rozebraný mechanizmus zbraně a ani jsem nic neděla se spouští. Snad to pomůže, přejí pěkný večer
CZ 200 Hunter cal. 177/4,5mm+quick fill Altaros+moderátor Josef1000+zásobník Josef1000, Burris Timberline 4,5-14x32, regulátor Huma-air, pumpa Hill MK3, chrono MK1
Zdravím,
Mám CZ200 v ráži .22 z druhé ruky a při výstřelu se mi pootevře závěr...Nevíte co by to mohlo být a jak to vyřešit ?
Děkuji
PS: Jinak nevíte o nějaké stránce kde by prodávali pažby na CZtu ? KLidně i zahraničí
Děkuji
Mám CZ200 v ráži .22 z druhé ruky a při výstřelu se mi pootevře závěr...Nevíte co by to mohlo být a jak to vyřešit ?
Děkuji
PS: Jinak nevíte o nějaké stránce kde by prodávali pažby na CZtu ? KLidně i zahraničí
Děkuji
Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Záver by sa ti nemal pootvárať, ak ho dobre zavrieš. Dôležité je nielen posunúť klučku úplne dopredu, ale ešte ju aj pootočiť.
Volný kroužek na trnu podavače, nebo se unavila pružinka co tlačí kuličku zhora do podavače a má ho aretovat a nebo je ten důlek pro kuličku mělký a dost nedrží. A nebo ti tam jde moc vzduchu
.

Já spíš tipuju, že tam žádná kulička s pružinkou nebude... o co? Já jsem ze své čízy tu zatracenou kuličku jednou hledal skoro hodinu.

Ahoj kluci, chtěl bych se zeptat, koupil jsem na plnění to tankistický dvojče, a na o od ježíška bude CZ 200s Hunter. Můj dotaz tedy zní, dá se nějakou chvíli, než našetřím nějaký zlaťáky na rychloplnění, napouštět vzduch z této bomby přímo do kartuše? Bude tam sedět závit co je na tom dvojčeti se závitem na kartuši?
Díky P
Díky P
FX Maverick sniper 0,22 MTC SWAT PRISMATIC 10*30
SPA PP 750 0,22 Čína 2-8*28
Dá ale musí na dvojčeti být ten původní mechanický manometr! A stejně musíš sakra opatrně protože je cejchován třema barevnejma proužkama. Kolik baru kterej proužek je -to nevím U pušky je součástí plnící redukce kterou našroubuješ do dvojčete,do ní kartuši a velice opatrně a pomalu plníš.
Více najdeš ve vlákně-Tlakové lahve a plnění.
Pakosta - pujde to našroubuješ do dvojčete napoštěcí redukci (měla by byt v balení pušky)viz.obr.Pak už jenom našroubuješ kartuš a opatrně plníš podle manometru na kartuši,pomaličku povoluj ventyl na dvojčetí a po pár plnění to budeš mit v maliku.Vpodstatě to už napsal Pavel

Proč by tam musel být ten původní manometr? Píše, že má Huntera, tedy kartuši s manometrem, tak v čem vidíš problém?pavel 54 píše:Dá ale musí na dvojčeti být ten původní mechanický manometr! A stejně musíš sakra opatrně protože je cejchován třema barevnejma proužkama. Kolik baru kterej proužek je -to nevím U pušky je součástí plnící redukce kterou našroubuješ do dvojčete,do ní kartuši a velice opatrně a pomalu plníš.

Clapci díky za rady nyní už snad jen, nedá se z toho někde v Brně vystřelit, nebo aspoň to vidět? Ted jsem mel v rukách kámošovu AA 410, nad kterou jsem taky přemýšlel, ale tak nějak víc prahnu po CZ, tak ať nejsem moc zklamaný. A pak už jen počkat na Ježíška, jestli jí přinese právě mě.
Cz má celkem malou pažbu oproti AA(zvažoval jsem AA400). Musel jsem si zvednout licnici pro pohodlnější střelbu. Ale železo je ok, přesnost dobrá. Počítej ještě tisícovku za quickfill, ale není nutnost. Koupě ale nelituji a šel bych do ní znovu, je mi taková subjektivně příjemnější oproti AA.
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
A dá se ta pařba nějak prodloužit nějakýma podložkama pod botku? Myslím tím jako bez destruktivních zásahů do konstrukce stávající? Pokud né, stejně koketuju s tím, že si do budoucna nějakou pažbu udělám, mám celkem šikovného tchána na dřevo s velkou fantazií, takže by jsme to nějak snad dali dohromady.