Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mám ji přes 2 roky (verze 4,5 mm ULTRA). Je to kočka na hraní, který je jedno jestli je zima nebo léto, což o CO2 hračkách nelze říct. Já si jí hýčkám a krmím JSB. Je velmi přesná ... Ty pumpy si taky vychytáš, ale je to velká legranda ( jako ten počet pumpů a výkon téhle kočky).
Tak přeji hezké zážitky.

Re: Zoraki HP-01
Jo takhle, tak to diky za info
no ja to budu mit jen cca 20-30m maximalne a predpokladam, ze to bude o 1000% jinde nez CO2...
Kazdopadne diky a budu podavat prubezne info

Kazdopadne diky a budu podavat prubezne info

-
Já jsem ji mněl asi 1 rok avystřelil asi 100 až 150 diabolek.Pak nešla napumpovat.Dal jsem ji na raklamaci a po měsíci jsem dostal peníze ,že je neopravitelná,
No... Procetl jsem toho tady a vsude mozne hodne a prevladaji pozitivni zkusenosti a kdyz uz tak se zdalo, ze je vadny cely kus takze nezbyva nez doufat, ze ja tu smulu mit nebudu!
Ale koukam, ze tohle tema nejak umrelo...
Ale koukam, ze tohle tema nejak umrelo...
to Mliko:je to vymazlená a přesná holka,jsem rád že ji máš i Ty a budeš spokojený to ti garantuji!
přítelkyni jsem ji půjčil a nechtěla mi ji vrátit,pak došla krabička JSB-pro další jsem už nešel...
mám JSB match-test a exact test,tak to zkusíme co jí bude nejvíce chutnat pak vám dám vědět,jinak střílím expresy...
přítelkyni jsem ji půjčil a nechtěla mi ji vrátit,pak došla krabička JSB-pro další jsem už nešel...
mám JSB match-test a exact test,tak to zkusíme co jí bude nejvíce chutnat pak vám dám vědět,jinak střílím expresy...
Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
No zatim spokojenost maximalni, ani kolimator asi nebudu potrebovat, na tech 30m se trefim do PET nebo vetsi plechovky a to mi asi zatim staci....
jinak vazne koukam co to dokaze udelat zabavy
To mas docela kliku, moje zena o tom nechce ani slyset a dokonce mam zakaz to s sebou tahat kdyz jdeme do lesa
mliko
jinak vazne koukam co to dokaze udelat zabavy

To mas docela kliku, moje zena o tom nechce ani slyset a dokonce mam zakaz to s sebou tahat kdyz jdeme do lesa

mliko
4,5 alebo 5,5 ? zvazujem kupu. mozno sa to tu uz preberalo ale majitelov pribuda a teda aj nazorov
Záleží do čeho budeš střílet
Terč 4,5 , plechovky 5,5 .
. Mám obě většinou střílím 4.5

low end PCA, PCP, Pružina
terc aj plechovky a ked sa pripletie do rany potkan tak to schyta aj ten
na vyblbnutie strielanie po vsetkom. je to len prieskum ci pri tom vykone to nieje v podstate jedno aky kaliber. predpokladajme ze strelba na 20m
na vyblbnutie strielanie po vsetkom. je to len prieskum ci pri tom vykone to nieje v podstate jedno aky kaliber. predpokladajme ze strelba na 20m
No, ja se 4,5 nemam zkusenosti, ale kdyz porovnam jen velikost diabolky tak 5,5 je nekde jinde
Strilim jen na likvidaci plechovek,skla,PET, plechovych kanystru a do vseho to dela slusme doury... Trefuju se na nejakych 25-30m cca do 2L petek a dva pumpy a ppores pevny a to mi bohate staci. Za me mohu 5,5 s klidem doporucit...

Strilim jen na likvidaci plechovek,skla,PET, plechovych kanystru a do vseho to dela slusme doury... Trefuju se na nejakych 25-30m cca do 2L petek a dva pumpy a ppores pevny a to mi bohate staci. Za me mohu 5,5 s klidem doporucit...
Zdravim chlapi,
Premyslim jak lehce potunit Zorku.Pazbu uz mam tak nejak vymyslenou, kolimec taky, moderator taky, ale rikam si proc nejit trosku dal
Napadaji mne dve otazky kdyz chci prodlouzit hlaven o cca 10-12cm:
1) bude to mit nejaky efekt?Teoreticky by melo ne?Vetsi presnost, vetsi ustovka...beru to ciste teoreticky...
2) neni asi problem vyrobit novou hlaven, ale je nekdo kdo by byl schopnej udelat i vnitrni drazky jako origo?
Diky vsem a strelbe zdar
Premyslim jak lehce potunit Zorku.Pazbu uz mam tak nejak vymyslenou, kolimec taky, moderator taky, ale rikam si proc nejit trosku dal

Napadaji mne dve otazky kdyz chci prodlouzit hlaven o cca 10-12cm:
1) bude to mit nejaky efekt?Teoreticky by melo ne?Vetsi presnost, vetsi ustovka...beru to ciste teoreticky...
2) neni asi problem vyrobit novou hlaven, ale je nekdo kdo by byl schopnej udelat i vnitrni drazky jako origo?
Diky vsem a strelbe zdar

1. Ano, ovšem záleží pro zvýšení rychlosti na počtu pumpnutí. Sám jsem použil delší hlaveň pro kalibr 5.5 z Gunpower Shadow. Přesnost jsem neměřil.
2. Každý výrobce kvalitních hlavní
2. Každý výrobce kvalitních hlavní

No jasne,ze na poctu pumpnuti,myslel jsem 3 a vic na vzdalenost od tech 30m.
Diky moc aspon za neco
Diky moc aspon za neco
uz ju mam aj ja v 4,5 super zabavka
uz si len najst cas
Naposledy upravil(a) grepet dne 09 říj 2014 22:02, celkem upraveno 1 x.