Na příště trénujte na Alexxxusiádu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
teda srambo že te prsty od klavesnice neboli.co to tady pišešSrambo píše:Tak víkend je zase za námi a já už teď vyhlížím, kdy se na alexxxuskách zobrazí další termín akce v CAC![]()
Musím poděkovat všem, kdo přispěl k super atmosféře, ale i těm, které bych tam kolikrát nejraději neviděl...viď Glyku, Hellboy, Dominycu a určitě by se našli i další darebáci (čti: dobráci)![]()
No a co se tam všechno dělo ani nemám zdokumentované, protože jsem opět zapomněl foťák...klasika
Jaký ničení????? O čem to propána krále kecáš??? Vždyť mu to vůbec nehořelo, tak jsem mu otočil termostatemdominyc píše:Srambo píše:...helboy přište sebou vic grylu,,at ma srambo co ničit![]()
![]()
Dame prostor helboyovi at se vyjadri,,a zapomel sem na to jak si delal kolem helboye ohnive koloSrambo píše:Jaký ničení????? O čem to propána krále kecáš??? Vždyť mu to vůbec nehořelo, tak jsem mu otočil termostatemdominyc píše:Srambo píše:...helboy přište sebou vic grylu,,at ma srambo co ničit![]()
![]()
![]()
A jinak vše, z čeho jsi mne obvinil, jsou jen sprosté lži a pomluvy a nic z toho samozřejmě není pravda