na sobotu nedeli je planovane vedro,,doporučuji piti sebou a do potoka chladit,jelikož bude teplo hezky neni problem udělat nějaky večerni mejdanek z grylovanim,,pokud by bylo dostatek lidi co zustanou do večera a přez noc koupi se nějaka kyta nebo nějake maso a mužem pect,,jen když se najde kuchař ,,gryl mistr napište nazor at to koupim
Tak já tam snad zůstanu přes noc,pokud teda zas někdo nebude řádit s motorovkou!!!!!
Jako minule John Steele co?!
Pokud bude nějaký maso,tak kuřecíh řízků snim kolem 2kg a krkovice kolem 1,5kg!!!
Samozřejmě bez chleba!
A samozřejmě se to zapijí Vodkou a ne pivem!
Aaaaaaaa koukám Ládina žije!
Už chladim " FRNŽAVICU " !!!!!!!!
Výše dosaženého vzdělání,neznamená automaticky přirozenou inteligenci
Není lepší školy života, než moci zblízka a dlouhodobě sledovat blba ve vedoucí funkci
Pak totiž jasně vidíte, jak se věci nemají dělat.
Je pul ctvrte rano a vratil sem se z louky kde od rana bude dalsi krysa,,ales a srambo statecne pochrupujou v maryngotce a pripravuji ve spanku pro ostatni na sobotu zavod,,doufam ze navstevnost bude velika je tady sucho velice hezky a pripraveny teren na strelbu
Tak víkend je zase za námi a já už teď vyhlížím, kdy se na alexxxuskách zobrazí další termín akce v CAC
Musím poděkovat všem, kdo přispěl k super atmosféře, ale i těm, které bych tam kolikrát nejraději neviděl...viď Glyku, Hellboy, Dominycu a určitě by se našli i další darebáci (čti: dobráci)
No a co se tam všechno dělo ani nemám zdokumentované, protože jsem opět zapomněl foťák...klasika
Slavia S631 + pevná mířidla
Lov 2
Kartofelkanón cal. 50mm http://srambo.rajce.idnes.cz/
se pak nedivím , že jinak odpovědný srambo neměl čas na dokumentování...
...a škoda že maringotka nemůže vyprávět...
jinak super den ...jsem si odpočinul...děkuji všem organizátorům
Daystate Huntsman Regal .177 + MTC Genesis HMD
Anschutz 9015 FT + Burris Timberline MD
Air Arms Pro Sport + Sightron S3 MMD
Weihrauch 97 + Discovery HD 10x44 SFIR
Weihrauch 98 + Hawke Sidewinder 10x42 MMD http://jelenteam.webnode.cz/