http://www.fotoradce.cz/produkty-porovn ... ukt=fotaky
Ide mi o ZOOM a VIDEO

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hlavně nezapomenout,že jsme vzduchovkářijofny píše:Mne konkretne by vyhovoval co njvedší zoom, nad 10mpix, video 1920x1080- min30s/s, S.M. aspon min.240 fps, dobra priepusnost svetla kvoli fotkam (olimpus),
no a dost sa mi zapacilo fotenie počas videa (ak chcem urobit fotku z videa tak sa standardne da urobit iba v 3 mpix.)![]()
Mám z toho uz hlavu ako melon...
Josef nejspíš už to máš vyřešený ale co zkusit normálně ten držáček co máš, dát obráceně?piku píše:Potřeboval bych něco,nějaký držáček na kameru co se dá na optiku,ale ne aby se točilo přes kříž,ten mám,ale nad optiku.
Neví někdo kde koupit?
Se mi to nechce dělat,nebudu kvuli tomu kupovat dvě montáže,leda by někdo měl nějakou na 30" tubus a dal jí za pár šušní.
Karlik píše:Ahoj přátelé,
nováčci si píšou o video z českého reálného HFT.
Myslíte, že bychom zvládli natočit vlastními silami nějaké reálné amatérské video přímo z nějakého HFT závodu a pak ho sestříhali a dali volně k publikaci komukoliv na web a youtube? Moje představa je video o soutěži HFT, bez jakékoliv reklamy na nějaký web nebo flintu. Aby z toho byl vidět hlavně ten sport, protože to je pro začátečníky nejdůležitější. Navrhoval bych video bez originálního zvuku, podbarvené dynamickou hudbou a nějak otitulkované. Na záběry by pravděpodobně musely být minimálně 2 HD videokamery a 1 dobrý filmový foťák na puškohledu. Moje představa je jeden záběr zoom na sklopku, druhý záběr na střelce a třetí záběr puškohledem. Pak to celé sestříhat, videa synchronizovat do oken a podbarvit zvukem a titulky. Já mám k dispozcici HD kameru Sony, stativ, držák foťáku na puškohled. Máme další "filmaře" a hlavně "stříhače"?
Navrhněte další varianty a představy a vžijte se do situace, když jste kdysi přijeli na první závod, co by vám pomohlo vědět a vidět předem. Co kdo máte za mašinky pro tento účel? Kdo do toho půjde?
Hlavně se nebojme, je vždy lepší udělat pro ostatní aspoň něco než nic.