Inu vydělávat se musí a nějaké změny a inovace jsou nutné. Pažba je to tvarově velice hezká. Ovšem nechápu co vás všechny tak uchvacuje na těch několikabarevných lepenicích? Podle mne by v jedné barvě byla několikanásobně krásnější. ale to už je věcí vkusu každého jednotlivce
Jestli jsem to dobře pochopil, tak v železe je jediná změna v tlumiči, jinak je to normální 510?
Žádná výběrová hlavěň či jíné změny k lepšímu se tam nekonají a rozdíl v ceně je tedy pouze za tu pažbu, která mně mimochodem nadchla, ale jak píše Cannis, také si myslím, že z ořechu by vypadala ještě líp.
Já už se na ní nějakou dobu pokoukávám na http://www.airgunbuyer.com/ ,ale právě ta lepenice a cena s tím spojená mě odrazuje, osobně se nevyžívám ani v ořechu a tak bych jí bral klidně s pažbou z buku. Myslím že uvedení byl logický krok protože MPR FT je na základě 400 a většina z nás si určitě kladlo otázku proč není něco na základě vyšší 510. Co se týče hlavně, tak jsem našel tuto informaci na BAR : Match-accurate ultra-carbine barrel
CZ200s HFT Special + Vortex DiamondBack 4-12x40AO
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Jenže MPR FT má hlaveň a spoušt z EVA II což je ve výsledku velice rozhodující.
No vzhledem ktomu že teď heldám něco v ráži .22 a anglické pušky mam velice rád je tuto zajímavá volba.
Za kolik se prodává v ráži .22 v ČR Neví někdo ?
jsem se detailně nedíval na vzdálenost ale podle kamery to vypadalo tak na 25.
Jinak abychom si rozumněli, tyhle řeči vede každý, kdo má terč jak posolený od pekaře