CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jen potvrdím, první rozebrání byl horor, ale pak jsem to dotahoval jen rukou a pohoda. Nic neutíká a nevím proč to rvou na krev. 

Re: CZ200S
O-kroužek je 21x2,5, nikoliv zmíněný 21x2. Pokud si vzpomínám tak to má CZUB i špatně v rozkresu pušky a v popisku zmíněného o-kroužku.
Jak zde již lidé psali, tak utahovat zpět jen rukou a to je obecný popis pro všechny těsnění kde jsou o-kroužky. O-kroužek těsní v prostoru a ne silou dotažení. Spousta lidí to stále nechápe.
Zbrojovka to nesmyslně stále dotahuje, aby do toho lidi nelezli. To že jim před či po záruce odejde těsnění nebo se na ventil dostane nečistota a je potřeba to rozebrat je nezajímá. Normální výrobci pušek díly kartuše dotahují jen rukou, ale i mezi zahraničními jsou vyjimky co to stáhnout jak zbrojovka.
První vyšroubování kartuše je popsané zde :
http://www.altaros.cz/other-accessories ... r/?lang=cs
popřípadě s obrázky zde :
http://www.altaros.cz/regulators/cz-200s/
Jak zde již lidé psali, tak utahovat zpět jen rukou a to je obecný popis pro všechny těsnění kde jsou o-kroužky. O-kroužek těsní v prostoru a ne silou dotažení. Spousta lidí to stále nechápe.
Zbrojovka to nesmyslně stále dotahuje, aby do toho lidi nelezli. To že jim před či po záruce odejde těsnění nebo se na ventil dostane nečistota a je potřeba to rozebrat je nezajímá. Normální výrobci pušek díly kartuše dotahují jen rukou, ale i mezi zahraničními jsou vyjimky co to stáhnout jak zbrojovka.
První vyšroubování kartuše je popsané zde :
http://www.altaros.cz/other-accessories ... r/?lang=cs
popřípadě s obrázky zde :
http://www.altaros.cz/regulators/cz-200s/
Je to tak, v rozkresu je to špatně.
Chlapci, taky mate sinu uzsi, nez 11mm, nebo to soudruzi v czub vyfrezovali vic jen me? Mam tak 10,4mm. Koupil jsem montaz optisanovku a nesla dotahnout. Pak jsem zjistil proc...
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Stejny problem jsem mel s montazi optisan
na S630, jine montaze drzi bez problemu.
na S630, jine montaze drzi bez problemu.
Naposledy upravil(a) kicmis dne 03 črc 2014 09:55, celkem upraveno 1 x.
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40
CZ200 + Hawke Varmint 4-16x44
Slavia 630 + Delta 4x32AO
TAU 7
CZ200 + Hawke Varmint 4-16x44
Slavia 630 + Delta 4x32AO
TAU 7
Vždyť jsem psal, že ty motáže BKL mají něco do sebe 

CZ200s HFT Special + Vortex DiamondBack 4-12x40AO
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Tak on stacil pilnicek a uz to sedi. Ale oproti montazim, co byly u cobry bylo jasne videt, ze kupovane jsou trochu sirsi. Clovek by cekal, ze budou vsechny stejne siroke...
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Prosím ještě o jednu radu: jaké těsnění je na kartuši u ventilu (to, co dosedá na tělo vzduchovky při zašroubování), je to něco standardního, nebo se musí objednat z czub? A jak to tam drží, je to nějak přilepené, nebo jen zatlačené do vybrání v mosazi? Bo na jedné kartuši, co mám, to tam drželo jak přilepené a půlka těsnění mi zůstala ve vybrání, a z druhé mi to samo celé vypadává...
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Rozměr si přesně nepamatuju, ale klidně to kup v CZUB, chtěj za to 4kč. To tě nezrujnuje. Jinak oni to lepí, ale narychlo. Vyčisti to místo a nalep to lepidlem měkkým, které nevytvrdne. Vteřiňák nepoužívat. Já na to mám lepidlo na karosérie, je stále gumové i po vytuhnutí, fakt pecka, nějaký dinitrol. Máš to v tubě jako silikon a přilepíš tím milión pušek.
Snad jsem trochu pomohl.
Snad jsem trochu pomohl.
jasně,díky - dinitrol zkusím, a už vím že je to 6,5x2
Ahoj,kde zoženiem diely do cz200-ky.Jedná sa mi o tie diely, čo sú pod spúšťou,potom tyčka s pružinkou čo udiera do ventilu?Volal som do czub, ale nedvíhaju....díky.
V czub mají celozávodní dovolenou 14 dní... vím to, protože jsem tam včera volal 

Dovolal se nekdo nekdy do czub v Brodu? V Praglu to vemou hned, ale Brod je prakticky nedobytna pevnost. Mail taky evidentne nepouzivaji.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
- menthon1974
Sháním kompenzátor na CZ 200 ---- Poradíte někdo ? Kromě ACZ Shop.
PS: sháním kompenzátor na terčovou střelbu, nikoliv tišítko hluku.
PS: sháním kompenzátor na terčovou střelbu, nikoliv tišítko hluku.
Šak kuknem na bazar,tam je jeden od josefa...