Vážený příteli, vůbec nechápu Tvoji, dle mého názoru, zbytečně arogantní a zesměšňující odpověď na můj dotaz. (jsou muži kteří si myslí že čím arogantněji se chovají, tím větší penis mají) možná proto? Nevím.
4 all
V dotazu jsem záměrně uvedl typ zbraně (BSA Scorpion SE) jejíž maximální plnící tlak je dle výrobce až 230 barů. Dále jsem uvedl kolik mám vystříleno a to proto, že jsem ve střílení s větrovkou nováček a teprve se ze zbraní seznamuji. Mám ji stěží měsíc. Že mi při plnění utíká vzduch mimo zbraň jsem pochopil. Je pravdou, že začne utíkat až právě okolo 200 barů a více.
Otázka zní: je to důvod k reklamaci zbaně? Respektive jde quick fill nějak poladit?
Dále vím že, některé větrovky po kvalitním seřízení umí lépe hospodařit se vzduchem. Mám ji nechat seřídit?
Nejsem žádný velestřelec ale přesto mám jisté pochybnosti o konzistenci střel. Proto uvažuji o seřízení zbraně. Zbraň je nová - tedy nechat seřídit v obchodě kde jsem ji koupil?
Nejsem typ reklamovat každou hloupost a vydělat na tom - to jen tak mimo řeč.
Taky děkuji Marťynovi za jednoduchou a přímou odpověď na mnou položený dotaz.
Ještě jednou 4 cannis: mám rád vtip a humor no ale vtip musí být vtipný a humor humorný milý příteli.

S přátelským pozdravem a přáním pěkného dne vassana