CAFTA

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Zdendaxx
Kontaktovat uživatele:
Re: CAFTA

Příspěvek od Zdendaxx » 06 čer 2014 20:13

svako píše:Pokud vím,tak v té době se nikdo na foru, mimo Kubajzze a "spol", o
vzniku klubů a CAFTY z Čech nikdo nezajímal .Tedy ti, co by byli ochotni organizovat soutěže. :)
Je to tak, nikdo se příliš nezajímal, teď je to tu ovšem samý "odborník" :? . Je na každém jestli se rozhodne do toho jít, nebo ne, nikdo nikoho přece nenutí. Pokud se k tomu chce někdo nějak vyjádřit, případně vznést otázky, ať to udělá, ale trochu civilizovanějším způsobem, bez nějakého napadání, vyčítání atp. Myslím že se založením CAFTY je spojená hromada práce, a nejenom ta......................nikdo nečeká že budete tleskat, ale mějte prosím alespoň tu trochu uznání :roll:

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 06 čer 2014 20:15

Laponec píše:Ano a pekne po bolsevicku - ustrihnout. Njn...
Laponec píše:... a soutěž aby začala o půl hodiny později je na veřejnou omluvu. O hodinu bez nároku na startovné vůči pořadateli a v případě hodiny a více působí pořadatel jako nýmand který neví co dělá jeho levá i pravá ruka...
Když ono ty tvoje bláboly se dají těžko vydržet.
Nevíš o tom ani ň, rady rozdáváš všemi směry, ale aby ses podíval na sebe, to tě ani nenapadne.
Například by ses měl přestat pravidelně hlásit na závody, pak bez jakékoliv omluvy nepřijet a způsobovat tím organizační problémy, které způsobují pozdní začátky závodů.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Laponec

Příspěvek od Laponec » 06 čer 2014 20:25

Blaboly .... hm... to říkáš ty a par dalších. Info mam jine.

Tak tem komplikacim se snad zasmeje každý ... a zejména tomu, kdyz za prihlaseni ne předem ale na miste uctuje pořadatel ne stovku ale rovnou dve :) . Skromnost stranou panove :shock:
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
SniperCZ

Příspěvek od SniperCZ » 06 čer 2014 20:33

Nechceš mi poslat číslo účtu? Začínám mít nad tebou soucit, asi ti pošlu peníze na startovné ať máš za co jít ještě večer na pivo :twisted:
CZ200s HFT Special + Vortex DiamondBack 4-12x40AO
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 06 čer 2014 20:39

Laponec píše:...
Tak tem komplikacim se snad zasmeje každý ...
Vzhledem k tvému poučování ohledně závodů bych očekával alespoň elementární slušnost a nehlásit se, když víš, že nepřijedeš. Ale když je ti to k smíchu a musíš se tomu zasmát...
Laponec

Příspěvek od Laponec » 06 čer 2014 20:51

Akce - reakce - Pokud by tvoje HFT ctilo elementární slušnost začít závod dle presenovaného času - propozic, omluvil bych se. Ovšem po zkušenostech :)

Například v bike marathonech se zvýšené startovné děje pouze ve velmi prestižních závodech a to je jinej kolotoč zařizování atd. Ale to ať si dělá pořadatel jak chce.

Ále poprosil bych zdejší velmistry a znalce sportu a letité střelce aby pro mně už jenom v tlachání pokračovali třeba v pondělí. Nebo lépe, odškrtnu si zasílání odpovědí na mail. Zítra střílím a chci mít klid.

Mějte se fajn a ať se daří.

Z
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
mari

Příspěvek od mari » 06 čer 2014 20:58

Nechces snad rici, ze nezruseni prihlasky na zavod posune zavod i o nekolik hodin vuci planu. Je to sice neslusne, ale urcite neomluvena neucast jednoho cloveka neudela takovy organizacni binec, aby se muselo zacit o nekolik hodin pozdeji. Karty se vypisuji pred zavodem a jina s tim spojena organizace vetsinou nebyva.
Na poslednim zavode, kde jsem byl, neprijel ohlaseny Laponec a soutez zacala o vic jak dve a pul hodiny pozdeji. Jestli je to teda kvuli jeho neucasti tak to me pekne nasra.. :evil: :evil: a myslim, ze nejen me.
Spis mi to ale pripada jako trochu pritazena vymluva.
Nadruhou stranu zas chapu cloveka, ktery se prihlasi a v noci se mu zda o tom jak tam opet bude cekat na start jak na smilovani bozi. Ve snu se toho zalekne a radsi zmeni plany.
Mne se o tom zdalo tedy az po zavode, kdy jsem nemohl uverit, kolik lidi je ochotno to trpet. Proto jsem se radeji uz na dalsi zavody ani nehlasil a dam tomu sanci opet, treba za rok, zda se poradatelska sluzba polepsi, nebo pojedu na jiny mene tuctovy zavod, ktery je pro poradatele znamkou prestize, jako napriklad nynejsi zavod v Bohumine. Tam predpokladam opet vyborny zavod, jak tomu bylo v letech minulych. Je to ale takova Potemkinovka.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 06 čer 2014 21:01

Laponec píše:Akce - reakce - Pokud by tvoje HFT ctilo elementární slušnost začít závod dle presenovaného času - propozic, omluvil bych se. Ovšem po zkušenostech :)

Například v bike marathonech se zvýšené startovné děje pouze ve velmi prestižních závodech a to je jinej kolotoč zařizování atd. Ale to ať si dělá pořadatel jak chce.

Ále poprosil bych zdejší velmistry a znalce sportu a letité střelce aby pro mně už jenom v tlachání pokračovali třeba v pondělí. Nebo lépe, odškrtnu si zasílání odpovědí na mail. Zítra střílím a chci mít klid.

Mějte se fajn a ať se daří.

Z
Ty jdeš zítra fakt střílet? Nebo ses tam jenom přihlásil?

Jinak já si vždycky rád poslechnu pár příkladů z cyklistiky, z vyšívání nebo luštění křížovek...
SniperCZ

Příspěvek od SniperCZ » 06 čer 2014 21:10

Z chyb se člověk učí, věřím že tak dlouhá doba by štvala už i mě, ale nemyslím si že by to byl standard. Spíše by bylo vhodné se zamyslet proč tomu tak bylo a udělat protiopatření ať se to už nestane. Ale to vím Já, Ty, Kubaizz ... Dej tomu šanci, třeba budeš mile překvapen. Že by se začínalo úplně přesně na čas nevěřím, většinou se čeká na opozdilce. Třeba takový koncert, když začne za půl hodiny je celkem úspěch. Když jedu na školení pořádané Čechy tak většinou 30-40 minut, školení pořádané cizinci i 1,5 hodiny. Tož asi tak.
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
mari

Příspěvek od mari » 06 čer 2014 21:15

Asi casto nejezdis, ale bohuzel to byva pravidlem. Proto jezdim ke Kubajzovi tak malo, jinak proti tomu nemam nic. Nebo mam hold smulu a kdyoliv tam jsem, tak je start posunut o hodinu a jeji nasobky.
Pul hodinky chapu, preci jen terce jsou mechanicke, lidi nedojedou, prijedou jini, spatne pocasi, ci jine komplikace, ale musel bys videt jak organizace probiha a pak bys hned videl, kde se ten cas ztraci.
Za mesic objedu v prumeru ctyri zavody ve strelbe, ale nikde neni takova casova a obcas i organizacni anarchie.
SniperCZ

Příspěvek od SniperCZ » 06 čer 2014 21:25

Rozumím, nemám důvod Ti nevěřit.
ganmiki

Příspěvek od ganmiki » 06 čer 2014 22:36

Sakra kluci ( a holky ) přestaňte blbnout. Je mi to v podstatě šumák, můj hlavní sport je jinde, ale co jsem "sklopky" viděl střílet a sám to 2x zkusil musím uznat, že to má co do sebe a tak Vás varuji aby jste hned na počátku té Vaší dlouhé a nákladné cesty za fungujícím svazem minoritního střeleckého sportu se spoustou regionálních klubů nesklouzli do ( v budoucnu ) vše spalující osobní nenávisti, napadání, zášti, závisti, arogance apod. Ničemu to nepomůže. Někde se všichni sejděte na víkend a vklidu vše proberte a najděte tu střední kompromisní cestu, která bude nakonec ku prospěchu všem. Přeci není možné aby tady padali návrhy aby se zakládali druhé "svazy" apod. To by nikdy nedělalo dobrotu a navenek zvláště vzhledem k zahraničí, reprezentaci atd. by to bylo naprosto kontraproduktivní. Situace je taková jaká je a teď je potřeba aby jste se napříč republikou domluvili jak to "lano" dál táhnout společně, přetahování je k prdu a každému to musí být jasné, příkladů je mnoho a to v různých zájmových kruzích a nikdy to ve finále nebylo k ničemu a postupný rozklad není to co si přát, pak už je jenom poslední "tečka", kdy se všichni pohádají kdo vlastně může za to, že se to kompletně zesr.lo. Mějte rozum prosím.
:wink:
Artemis CR600W .177 + Nikko Stirling 3-9x40 AO
pussylala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pussylala » 06 čer 2014 22:56

Tak dlouho tady všichni prudili, že i Kubajzz se nechal strhnout do téhle nesmyslné diskuze. Pro všechny co budou v Bohumíně, si nechte svoje názory až na místo a u piva o tom podebatíme :wink:
mandy

Příspěvek od mandy » 06 čer 2014 23:08

Čemu se tady divíte... Vždyť Laponec tohle téma založil jen kvůli tomu, aby se tady lidi pouštěli do křížku a plivali na sebe špínu. O nic jiného mu nikdy ani nešlo. Jakákoliv diskuze, kterou kdekoliv na fóru vedl skončila přesně takto a pak jeho banem. A dokud mu budete tohle žrát, bude to tak dělat i nadále.
Úspěch navštěvuje jen ty, kteří vedou život plný práce a nekradou.
bimHObim

Příspěvek od bimHObim » 06 čer 2014 23:15

Laponec píše: Nebo lépe, odškrtnu si zasílání odpovědí na mail. Zítra střílím a chci mít klid.
a zase ten ubekanek utika, jednou to tu chce zavrit, potom zas odskrtava mail. odsktrni si radeji toto forum a muzes strilet v klidu do konce zivota. nejenom zitra.....
HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
Odpovědět