CAFTA
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Strelba na siluety. Známa disciplina. Ze stoje 22lr na predem neznáme vzdalenosti do 100m.
Ale zpet k Cafta potažmo Ceska sklopka neb mají jedno zasadni spolecne a to jsou jmena - stejni si založili Cafta a "pořádají Č.s.
Ale zpet k Cafta potažmo Ceska sklopka neb mají jedno zasadni spolecne a to jsou jmena - stejni si založili Cafta a "pořádají Č.s.
Anschutz 1907/pažba1918 + NSD 10-50x60 Nato
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
Suhl 150/061 / custom BR pažba + Sightron SII 36x44 BR
Walther LG300 Dominátor + Sightron SIII 10x42
Nečlen a tedy nesponzor fi. CAFTA.
Re: CAFTA
Martine, mistrovství světa beru jako vyvrcholení práce za celý rok a na uspořádání zdaleka nejsložitější akci.
Za to celé jsem slyšel poděkování od asi tří lidí, ze všech co tam byli.
Absolutně nemáš potuchy, co všechno se za tím skrývá. Že to tady odpálíš jednou větou by mě ve snu nenapadlo.
Z toho jak tady plantáte páté přes deváté a mícháte hrušky z jabkama vidím, že nemáte vůbec pojem o co jde, kromě vaší vlastní exhibice.
Klidně poračujte dál v podpásovkách, v odkrývání vlastní nepřejícnosti, sebestřednosti, závisti, pocitů méněcennosti a neschopnosti.
V léčení vašich mindráků vás však dál podporovat nebudu, skákat podle toho jak si zrovna písknete taky nebudu a dál se na toto téma budu bavit pouze osobně na srazech a závodech, jako jsem to dělal dosud.
Jelikož se tady do módy dostala různá úsloví, tak taky jedno přidám:
"Psi štěkaj a karavana jede dál..."
Za to celé jsem slyšel poděkování od asi tří lidí, ze všech co tam byli.
Absolutně nemáš potuchy, co všechno se za tím skrývá. Že to tady odpálíš jednou větou by mě ve snu nenapadlo.
Z toho jak tady plantáte páté přes deváté a mícháte hrušky z jabkama vidím, že nemáte vůbec pojem o co jde, kromě vaší vlastní exhibice.
Klidně poračujte dál v podpásovkách, v odkrývání vlastní nepřejícnosti, sebestřednosti, závisti, pocitů méněcennosti a neschopnosti.
V léčení vašich mindráků vás však dál podporovat nebudu, skákat podle toho jak si zrovna písknete taky nebudu a dál se na toto téma budu bavit pouze osobně na srazech a závodech, jako jsem to dělal dosud.
Jelikož se tady do módy dostala různá úsloví, tak taky jedno přidám:
"Psi štěkaj a karavana jede dál..."
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
ano, pobavíme se o tom osobně, protože mě už přestává bavit neustále dokola vysvětlovat svůj názor někomu, kdo to nechápe. zřejmě to píšu blbě nebo nesrozumitelně, neboť ti, s kterými jsem mluvil osobně nebo po telefonu uznali, že mám v podstatě pravdu a že na tom něco je.
nic jsem jednou větou neodpálil! tvoje zásluhy na organizaci této akce jsem nikde nezpochybnil! Pokud ano, můžeš mě citovat, rád si to přečtu...
pouze jsem napsal, že výprava do Anglie nemá spojitost s Českou Sklopkou! stejně tak jako X dalších věcí, které jsi uvedl a které mi JuroNR omlátil o hlavu!
edit: nechápu, proč se mi pořád někdo ( Mandy, JuroNR, a teď i ty Kubajzzi ) snaží podsunout něco, co jsem nikdy neřekl ani nenapsal
nic jsem jednou větou neodpálil! tvoje zásluhy na organizaci této akce jsem nikde nezpochybnil! Pokud ano, můžeš mě citovat, rád si to přečtu...
pouze jsem napsal, že výprava do Anglie nemá spojitost s Českou Sklopkou! stejně tak jako X dalších věcí, které jsi uvedl a které mi JuroNR omlátil o hlavu!
edit: nechápu, proč se mi pořád někdo ( Mandy, JuroNR, a teď i ty Kubajzzi ) snaží podsunout něco, co jsem nikdy neřekl ani nenapsal

Naposledy upravil(a) Martin K dne 05 čer 2014 15:58, celkem upraveno 1 x.
dycky STEYR
Mám pocit, že sis na spoustu otázek, co se tu propíraj ohledně jistých akcí veřejně, odpověděl už v prvních dvou větách dokonale sám.milius píše:CAFTU bych nechal být.To co má na mysli Martin a co jsem psal vedle jsou věci,který se mohli řešit už dřív a nemá to s CAFTOU nic společnýho.Jak Kubajzz řekl,pro nás se nic nemění.Kromě vaší pětistovky.Takže pro mě je CAFTA jen 5 písmen.
Marcelo a že to dáváme sem a neřekneme to rovnou?Myslíš že jsem to nedělal?A myslíš,že mě tam bude 20 lidí poslouchat?S Kubajzzem jsem se osobně bavil,zda nehodlá občas couvnout,jako to dělá Aleš,že pár lidí z nějakého blízkého důvodu přestává jezdit a nehodlá.Důvod znám.Kubajzz jak uvádí a je to pravda,má svoji tvrdou hlavu.Má větší význam napsat něco sem,aby se upozornilo,že je někde nějaká moucha.
Jinak teda extra pro Tebe Miloši, a budu asi upřímná až hulvát... Kubajzz už v současnosti pořádá svoje vlastní akce (stejně jako Alexxxus, Darken01...), s tím se zkrátka jednou pro vždy smiř. Takže v určitých ohledech co se týká jejich průběhu, obsahu atd. je to věc jeho jako organizátora. Nevidím proto pádnej důvod, proč by měl něco měnit právě na základě rozhovoru s kýmkoli, kdo se jeho akcí ani pravidelně neúčastní (pominu-li otázku propozic). Taky bych rozhodně na jeho místě neřešila nic, co bych nepokládala za nápad hodný realizace. Nic nezměníš na tom, pokud to sám nechce, ať už v tom jsou nějaký jeho důvody nebo třeba paličatost. A mimo to ani nevím, co konkrétně jste spolu pro Tebe tak zásadního probírali, protože jsem si v tomto duchu od Tebe ještě nic věcnýho nepřečetla, když už máš jak píšeš tu potřebu řešit radši „mouchy“ tady (teda kromě toho historickýho souhrnu na jiném fóru o tom, jak jsi zajistil pro spoustu akcí nějakou vhodnou lokalitu, a nezasvěcený člověk by z toho mohl jen usoudit že se buď dodatečně chválíš, anebo si stěžuješ). Jestli někdo přestal jezdit, tak je to jeho soukromá věc, a nevšimla jsem si, že by někdo z těch co kdysi jezdívali a teď z nějakýho (pro Tebe ale asi zřejmě jasnýho) důvodu nejezděj vynechávali cíleně jenom Kubajzzovi akce. Na jeho akce jezděj zrovna tak stejný lidi jako na všechny ostatní, který pořádá někdo jinej, a rozhodně nikdo nikomu nikde nediktuje jak má ta která akce vypadat, ale všichni respektujeme pravidla daný jejich organizátorem. Protože sto lidí, sto chutí. A každej má právo buď přijet a zúčastnit se, anebo nikoliv. No ale pokud máš nějakou vlastní představu jak by měla nějaká akce po všech stránkách ideálně probíhat, není jak to tu čtu přece nic jednoduššího než nějakou takovou zorganizovat, a mít ji plně ve vlastní režii

Hele chlapi já se Vám do toho nechci montovat, ale to co se tu předvádí je docela extrém. Pobavte se o tom v hospodě, kde to můžete rozebrat a né tady, kdy jednu věc myslíte, druhou napíšete a pak se divíte že Vám nikdo nerozumí. Takhle to z ironického pohledu vypadá že MartinK. je mistr světa amoleta, Mandy zámožný velkopodnikatel, Kubaizz ředitel zeměkoule a Laponec Ministr sportu a kultůry a kdoví čeho ještě
(upozorňuji že proti nikomu z Vás nic nemám) Doporučoval bych Vám zanechat sporů, za pár dní se stejně v Bohumíně ve většině potkáme a nemusíme být na sebe aspoň nabroušení a užijeme si zábavu 

CZ200s HFT Special + Vortex DiamondBack 4-12x40AO
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností.
každopádně jako reklama toto vlákno myslím zabodovalo. víte kolik lidí už o CAFTĚ ví. to přece není špatný 

dycky STEYR
I negativní reklama, je reklama 

CZ200s HFT Special + Vortex DiamondBack 4-12x40AO
No, tak pokud tohle byl tvůj cíl, tak se ti ho povedlo splnit dokonale.Martin K píše:každopádně jako reklama toto vlákno myslím zabodovalo. víte kolik lidí už o CAFTĚ ví. to přece není špatný
Úspěch navštěvuje jen ty, kteří vedou život plný práce a nekradou.
Já ti taky neděkuji ! A myslím, že v tomhle ohledu máme minimálně od minulého týdne jasno.
teď nevím přesně co myslíš, ale co se týká CAFTY, tak já mám jasno od té doby ( teď se budu opakovat, omlouvám se ), kdy jsi mi jako admin FTfora smazal moje banální dotazy týkající se této nově vzniklé organizace. připadá mi to jakoby se ti otázky týkající se valné hromady, vedoucích představitelů atd nehodily do krámu. bohužel v tu chvíli se pro mě stala tato organizace zcela neseriozní a nabyl jsem dojmu, že si někdo chce hrát na svém písečku... v případě, že tomu tak nebude a CAFTA bude fungovat tak jak má, rád se do ní přihlásím ( pokud mi to bude ještě umožněno
)...

dycky STEYR
si me dobre pobavilSniperCZ píše:Takhle to z ironického pohledu vypadá že MartinK. je mistr světa amoleta, Mandy zámožný velkopodnikatel, Kubaizz ředitel zeměkoule a Laponec Ministr sportu a kultůry a kdoví čeho ještě(upozorňuji že proti nikomu z Vás nic nemám)

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
To MartinK: Vidím, že s tebou se fakt rozumně mluvit nedá. Takže, jak jsem ti již v minulosti napsal, měj se pěkně.