já znám taky jedno: " pro pravdu se člověk zlobí "Warthog píše:Kromě toho úsloví o záplatě existuje i jedno o orlu, který much nelapá

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
já znám taky jedno: " pro pravdu se člověk zlobí "Warthog píše:Kromě toho úsloví o záplatě existuje i jedno o orlu, který much nelapá
No, .... vcelku bez komentáře ale cenim si odkryvani karet. Jinak z cyklistiky a lezeni se lidi nevykopavaji.Kubajzz píše:Tvé zkušenosti z jiných dvou sportů spočívají v tom, že tě z každého z nich záhy vykopli.![]()
A i tady na fóru tě shovívavě trpí už asi pod čtvrtým nickem.![]()
Ale jinak jsou tvá starost o HFT a cenné rady k směřování závodů super! Kdyby ti to nevadilo, tak až nebudeme vědět jak dál, tak se tě vždycky zeptáme.
Cíle CAFTA jsou srozumitelně popsány na www.cafta.czstrelec3751 píše:"Díky za podporu! Ono to nakonec půjde, jen je potřeba, aby někteří jedinci pochopili, že to je jediná cesta vedoucí k cíli."
Jen tak pro zajímavost - k jakému cíli?
tady je pár mých slov... http://forum.fieldtarget.cz/viewtopic.php?f=22&t=282dykmore píše: mohl by mi na ni někdo z kritiků odpovědět, nebo shrnout jádro pudla do opravdu pár slov?