Strkání do pouzdra a vyjímání z pouzdra pomíjím zcela záměrně.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja som samozrejme pripad 1. ale osobne ma ovela viac bavi ladit kver ako susit a susit. Ale mam uz na to vek aby som si dovolil robit len to co ma bavi a nie to co sa ma.kentan píše:Přesně, jsou dva možné přístupy mizerného střelce.
1. Ze svého neumění viní kvér, furt do něj vrtá ve snaze ho vylepšit a protože je podobně dobrý puškař jako střelec, brzo ho zkurví docela, aniž by své střelecké umění jakkoli vylepšil.
2. Do kvéru nevrtá a poučí se o technice střelby i jinak než sledováním akčních filmů. Pracuje na sobě a ne na bouchačce.....
200 ran do roka skutečně není bod 2. Naučit se střílet lze i vzduchovkou, flobertkou, malorážkou, není třeba začínat 44 Magnum...má to nepopiratelné výhody.
5 cm soustřel s TAUkou na 10 metrů je obraz bídy a utrpení a ne soustřel. Toto jest hodnocení PRŮMĚRNÉHO vzduchovkáře z donucení (tedy mě). Pracuj na sobě a ne na kvéru! Je mi 44 a střílím 24 let. Už nevím jak polopatičtěji to vysvětlit. Zřejmě je úsloví "komu není rady, tomu není pomoci" pravdivé na 127%.....skorec píše: Faktom je ze s TAU7 sa vmestim do 5cm tak mi to vrta hlavou.