Navrh dalsi novely zakona o zbranich
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pridavam k lepsimu navrh novely o zbranich a strelivu. Jen tak v rychlosti jsem tam nasel omezeni platnosti nakupniho povoleni na tri mesice, povinnost PCR vypsat zkousky na ZP, jen pokud maji min. 5 uchazecu a treba zase zmenu v definici historicke zbrane zpet pred 1.1.1870.
- Přílohy
-
- navrhzakona.zip
- (68.57KiB)Staženo 419 x
návrh novely
Tento návrh novely zák.119/2002 Sb. je díky ministru vnitra, panu Ivanu Langerovi, mrtev.
Chlapi, kam vy na ty informace chodíte
. V mém okolí lidi vůbec nemají tušení, že něco takového existuje (a to jsou prosím lidé poměrně vnímaví a informovaní), a vy víte i co se s tím děje a jak moc je to naživu
.
P.S. Podle mě je dobře, že je to v tahu. Nevěřím totiž, že v tomto státě by se ještě kdy mohlo něco zlepšit, tudíž nejlepší myslitelná varianta je, že se to sice nezlepší, ale aspoň to zůstane stejné
. ODS u mě pokud jde o zákon č. 119 zásluhou Ivana Langera docela boduje. Rozhodně je to lepší než ten [pííííííííííííííííííííííp] Bublanina
(ačkoli jinak ódesáky už léta docela nemusím).

P.S. Podle mě je dobře, že je to v tahu. Nevěřím totiž, že v tomto státě by se ještě kdy mohlo něco zlepšit, tudíž nejlepší myslitelná varianta je, že se to sice nezlepší, ale aspoň to zůstane stejné

Žádná zbraň není přesnější, než jí dovolí střelec.
Kam se na ty informace chodí? Zkus občas zabrousit na www.gunlex.cz
-