Našel jsem super levné DIABOLO SZPIC OZTAY 4,5 mm x 250 CHINA OZTAY:
- 1000 diabolek .177 jsem viděl za necelých 14 PLN = 93 Kč (jedna diabolka za <10 halířů)
(V jedné plastové krabce je 250ks, hmotnost neuvedena)
- 1000 diabolek .177 Magnum jsem viděl za necelých 15 PLN = 99 Kč (jedna diabolka za <10 halířů) i s terči
(V jedné plechové krabce je 250ks, hmotnost by to mělo mít 0,51g) http://srut.pl/product.php?id_product=51
Ja som ich mal ešte davnejšie v takej šedej krabičke a katastrofa škoda penazi presnejšie by som ich snad hadzal popučene každa jedna original. Nanajvyš krabičku do zbierky. To už tu presnost napoveda aj obrazok na krabičke
Kdyžtak založ ještě aspoň dalších deset vláken. Všechny jsou opravdu velice přínosné.
Nejlevnější a podobně přesnou diabolku jako ty tvoje jsem si právě vytáhl z nosu
Zkušenosti jsou.Jen stačí nelenit,číst vlákno o diabolkách a nečekat odpověď na každý OT dotaz,který se tu už řešil.Tyhle věci vyrábi jedna firma a pak se to prodává pod značkami Kvintor,Apolo a nevim co ještě.Můžu sem dát příspěvek jedné z nich,ale stejně každý ví,že je to s..čka.Jsme tu už nějaký rok a kdo chcem střílet přesně,kupujem JSB.Nejsi ale první a poslední Kryštof Kolumbus.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Prispevek anebo odkaz dej. Diky. Prece jen novacek jako ja tezko najde co ani nezna ve vlaknu o tisici prispevkach... Nadto tady na foru nebyla dosud jedina zminka o znacce OZTAY
S těmi OZTAY jsem měl tu čest, předseda našeho dobročinného sdružení CHUFT Tygrxxx si je kdysi koupil na burze. Je to naprostá šílenost, každá je jiná, různé tvary sukýnky, polovina zmetky co ani nešly nacpat do hlavně.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
mates444 píše:Kdyžtak založ ještě aspoň dalších deset vláken. Všechny jsou opravdu velice přínosné.
Nejlevnější a podobně přesnou diabolku jako ty tvoje jsem si právě vytáhl z nosu
Mates nachystej mi nějakou dobrou sérii na Drozdov
Před pár rokama jsem měl mánii kupovat taky všechny možné diabolky. Měl jsem představu,že každé budu mít na něco jiného průbojné,průrazné, rychlé atd. Jo taky levné na normální střílení,než jsem si podobnym levnym klumpem zničil v Co2 pistoli.
Ahoj,
mal som nieco podobne... Ajs om daval hodne davno nejake fotky.
Problem je, ze tieto diabolky maju bud kratku alebo dlhu suknicku. Ak je kratka, tak mi diabolka prepadla skrz hlaven.. ak je dlha tam ma priemer 6mm a to zas do hlavni poriadne nevlozis.
Jednou jsem se nechal nalákat na jakési Apolla, krabička snad za dvacku. No půlku jsem vyhodil hned , byly různě deformovaný a i ty co vypadaly alespoň zdánlivě v pohodě , lítaly za roh. Takže od tý doby kupuju jen známý věci a to si střílím jen tak na zahradě na plechovky atd.