greywolf - ano, je to tak, penízky se stěhovali sem, dostal jsem nabídku na tuhle vduchnu, novou s obyčejnou optikou Raven 6x40 AOE Mil-Dot za 5800,- což mi přišlo dobrý tak jsem to na zahradu vzal.
Pixly - zatím nedokážu hodnotit, příští týden mám nějaký volno tak ( asi v úterý ) udělám test na 30m s tou mojí, bohužel zatím si nejsem zcela jist zda mám už dobře poštělovanou optiku a taky se s ní musím naučit "fungovat", nikdy jsem to neměl " v ruce" takže to asi bude horší, asi budu muset zajet k někomu zkušenějšímu abych měl nad sebou kontrolu co je špatně nastavenou optikou a co rukama. Zatím jsem dal v pátek hned po sestavení prvních cca 60 ran a "kroutil čudlíkama" čili nic relevantního.
strelec 3751 - a to je přesně to o čem jsem psal, AA TX 200 je 2x dražší, relevantní by bylo srovnání vzduchny ve stejné třídě, čili myslím, že tvoje nástřely by se měli srovnávat třeba s HW.
ad " .......možnosti lámačky za 5 talířů,začíná právě ta zábava s těma drahýma........." ano máš bezesporu pravdu, jenže je tam možnost spousty dalších pohledů, kupříkladu já, pokud bych ve všech svých střeleckých koníčcích ( lukostřelba, perkus a teď vzduchna ) měj jít jen po tom TOP z hlediska hodnocení přesnosti tak bych asi jezdil v "trabantu a bydlel v garsonce", ano dá se namítnout proč tedy "sedět jednou prdelí na více židlích" a raději nedělat jenom jedno a tam "nacpat maximum", no jo, kluci, jenže já si strašně rád hraju