Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
protože je to urcene k cisteni komory , i ten bronz ci mosaz je na ocelovem driku , ktrery uz muze poskodit hrany vyvrtu
Re: Dreslerovy flobertky
Kdyz se koukam na kartacek s nylonem i mosazem,rozdil tedy nevidim. No to je jedno,kdyz neni clovek strevo a dava si trochu pozor...
Mosazný kartáček hlavni neuškodí, nesmí se to ale přehánět! Půl hodiny čištění stačí 

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Mosaz a bronz vyvrt neposkodi,pokud se kartackem vyjede uplne ven z hlavne a ne aby se menil smer v hlavni.Stetiny kartacku se potom vzprici a lamou,ale zaroven muzou lehce poskodit prechod pole-drazka.
Ale melo by se vic strilet a min cistit,nebo o tom cisteni pindat
Delam si srandu,ale opravdu to chlapi,prehanite
Ale melo by se vic strilet a min cistit,nebo o tom cisteni pindat

Delam si srandu,ale opravdu to chlapi,prehanite
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Dufioso: osobne cistim po x vystrelech,ale o to spis mosazem a duvod mozneho poskozeni me jako jediny napadal prave to co pises,u derricka ok,ale u revolveru se to neda.
Tak jsem se dneska stal majitelem Black Foxe. Už jsem chtěl objednávat derringer Rex L, když jsem narazil na inzerovaného Foxe. Fox je z druhej ruky, přišel i s pouzdrem, řekl bych od Aleše,hlaveň je dlouhá 120mm, kousek plnej rytin, paráda. Na fotkách se zdál trochu vetší, ve skutečnosti, když ho držím v ruce působí jako "hračka". Hračka v uvozovkách, vypálil jsem z něj zatím jenom 10 zkušebních výstřelů na plechuli od barvy, ale co mě zarazilo nebo spíše příjemně potěšilo bylo, když sem střílel ze 2 metrů na smrkový prkýnko o tloušťce 25mm. Co se stalo si každý domyslete
Nerad bych, abych nějakým neuváženým příspěvkem způsobil vrásku na čele p. Dresslera. Každopádně pro příště už vím , že si nemusím krejt ksicht před odrážejícíma se střelama, jako se mi párkrát stalo u alfy. Vytahovač hylzniček funguje spolehlivě pokud střílím nábojkami od Sellier a Bellot, vypálil jsem i dvě od Dynamit Nobel, tam jsem jim musel pomoct. Už se těším na víkend až ji pořádně provětrám a zžiju se s ní, ale myslím, že už teď má čestný místo.

Sukovice..
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Asi mám na Dresslerkách závislost ... jsem v očekávání nového kousku 
Jen k přesnosti ... střílel jsem z karabiny teuším že se jmenuje FOX ale pokud ne tak sorry taky si všechno nepamatuju
Je to karabina tedy dlouhá hlaveň a pažba
nicméně na 25 metrů jsem vystřílel na pistolovém terči 10tku a když vezmu že uplně každá rána na 25 metrů šla do díry kterou používají biathlonisté při střelbě v leže, a optika co na téhle krásce byla nasazená bylo tuším GAMO 2x20
nebo něco hororvějšího 
Snad ji budu mít ještě půjčenou a napíšu o ní článek

Jen k přesnosti ... střílel jsem z karabiny teuším že se jmenuje FOX ale pokud ne tak sorry taky si všechno nepamatuju

Je to karabina tedy dlouhá hlaveň a pažba

Snad ji budu mít ještě půjčenou a napíšu o ní článek
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Přibylo nové video revolver REX L 3 palce jak střílí na 15 metrů na papír.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
A tady taky nové video na deringer REX L v černé - ten se mi líbí více než chrom.
Dresslerovky, Špilas
O tom černém Deringeru Rex uvažuji delší dobu, byl by to menší bratříček k pistoli Fox 

pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Černěný REX vypadá opravdu moc dobře a ještě líp střílí. Na tom videu podle přiloženého pravítka je rozptyl pěti zásahů na 15 metrů 43 mm. Tak to jsem mile překvapen. Na svou nevelkou velikost střílí přesně.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle 4" je můj pozná se to snadno mám jej s číslem 13
dneska už je snad na cestě ke mně .... do Brna potažmo do Křtin prostě teď nejedu ... 
Co jsem s Jirkou mluvil tak to docela trefuje na to že je to jen 4palec

Co jsem s Jirkou mluvil tak to docela trefuje na to že je to jen 4palec
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Pistole Fox 200 S v tochu jiném kabátě. Snad se pan Dresler nebude zlobit za tuto úpravu, ale drží se mě líp. Je to skvělá a velmi přesná zbraň.
No tak to se me teda hodne libi...Nadherna prace,co je to za drevo,pokud se muzu zeptat?