Sklopn? ter?e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
thubalek
Kontaktovat uživatele:
Re: Sklopné terče

Příspěvek od thubalek » 08 dub 2014 18:09

Tušíš, kolik stojí poštovné? Ona ta sklopka je o něco málo levnější než Gamo, ale při malém množství by se to nevyplatilo.

Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala.
- George Orwell
ganmiki

Příspěvek od ganmiki » 08 dub 2014 18:11

Zrovna s tím polákem komunikuji, proto jsem se na předchozí stránce ptal, jaké jsou s nimi zkušenosti.
Pošta zde:

http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,z ... ztowa.html
Artemis CR600W .177 + Nikko Stirling 3-9x40 AO
ranovak

Příspěvek od ranovak » 08 dub 2014 21:06

thubalek píše:Tušíš, kolik stojí poštovné? Ona ta sklopka je o něco málo levnější než Gamo, ale při malém množství by se to nevyplatilo.
Poštovné jsem jednou hledal, ale také mne odradilo.

Vyzkoušené jsou víc než důkladně. Kubajzovo závody HFT se střílí na tyto sklopky.

Gamo sklopky jsou také ověřené, fungují leta bez závad. Jenom je nevýhoda, že dělají jen krysu (nebo u nás v obchodech jsem viděl jen krysu), ostatní zvířátka (vrána, zajíc, veverka) jsou buď Umarex nebo AA. S těmi zkušenost nemám.

Na střílení na zahradě je to asi jedno, ale na závody potřebuješ různě velké siluety s různě velkými killzonami, jinak se příliš snadno změří vzdálenost pomocí dotů v puškohledu, proto se na závodech používají jiné sklopky (a nejlépe každá jiná):wink:
ranovak

Příspěvek od ranovak » 08 dub 2014 21:08

jo a v čechách dělá sklopky také josef1000, aly byly dražší, když jsem se po nich sháněl.
Lexa

Příspěvek od Lexa » 09 dub 2014 10:38

ranovak píše:Hodně lidí mi doporučovalo tohle: http://www.lovecke-zbrane.eu/lapace-bro ... -zaveseni/

Ale při nastřelování na 30m to asi netrpí tolik. Já ho používám na 10m a dvě příčky už jsou zvlněné a to dostal tak 300-500 ran z CZ200... :(
(a to ten lapač dělají už ze silnějšího materiálu, než je uveden ten na fotce)
A plech je u tebe 2.5 nebo 3.0mm?
Zacatecnik
ranovak

Příspěvek od ranovak » 09 dub 2014 21:06

Lexa píše: A plech je u tebe 2.5 nebo 3.0mm?
Dnes jsem to změřil: 1,5mm :(

A to mi tvrdili, že je to nový, zesílený, model lapače, že ty předchozí se prý deformovali a tak je na přání uživatelů začali dělat ze silnějšího plechu... :evil:

No co se dá dělat. Na vzduchovou pistoli snad bude stačit...
Lexa

Příspěvek od Lexa » 10 dub 2014 03:15

No jo no. Zelezo je drahy. Kilo oceli stoji 20 korun! V kovosrotu za nej dostanes 6 korun.

Chapete to? Proc tam nekdo neda 2.5-3mm plech? Nebrat, pokud ve specifikaci chybi udaj. Ze tam nekdo da 1,5mm by me nenapadlo, kdyz i 2,5mm se casem zvlni...
Zacatecnik
Marcela

Příspěvek od Marcela » 10 dub 2014 04:40

ranovak:
Radku nic si z toho nedělej, já mám taky jen takovou tu klasiku na terče o rozměrech 14x14cm, a na tu vzdálenost co nastřeluju s tím nemám problém. Sice se ty přihrádky časem v lapači maličko zdeformujou, ale na funkci to nemá vliv :D Mám takovej ten model, co byl k mání už v 80. letech, a i když to není 3mm plech, tak to zvlnění na nějakým tom vnitřním plechu (přihrádce) nemá cenu řešit.
Jinak je to furt lepší než co tu někdo dával odkaz na lapač bez přihrádek. To, že jsou časem zohejbaný je totiž zanedbatelná maličkost, kdežto bez nich je to mnohem horší, protože veškerý střely se v takovým případě vracej zpátky do terče. Když tam jsou ty přihrádky ve správným sklonu, tak se všechny střely zachytěj... :wink:

Ještě ke sklopkám.. Mám jednu Gamo krysu, a nejsem si celkem jistá její 100% funkčností. Ale mám dvě další sklopky od Umarexu, a ty jsou rozhodně lepší, a mají další dvě redukce killzóny. Funguje to tak, že na druhý straně (rub siluety) je šroub, a další menší killzóny jsou vlastně kusy plechu, co se dají při nepotřebě otočit, takže dá se říct schovat za siluetu... Utahuje se to pouze matkou.
Runner

Příspěvek od Runner » 10 dub 2014 09:38

Ja mam taky ten laciny lapac, diabolky, prorazely terce zevnitr, nalepil jsem zevnitr
do lapace ploche zelezo 10mm silne, dibolka se na tom rozpleskne a nic nevyleti ven,tim se da ten lapac vylepsit
Lexa

Příspěvek od Lexa » 10 dub 2014 17:31

A protoze co Cech to kutil, proto mame vyrobky DoDo (dodelej doma) :roll:

Gamo (Spain?) je pry srot, psal kdosi kdesi tady na foru (v diabolkach, zrejme platne i na terce...?)... Umarex je NDR nebo USA?
Zacatecnik
Lexa

Příspěvek od Lexa » 15 dub 2014 06:19

Po 5 dnech co nikdo nereaguje si dovolim nadhodit, co ten Raven Biatlon ? Je to sklopka? Je OK? Barva cerna v terci jak ma byt, znate to někdo?

Kde ma raven houmepage, nemyslim tu ceskou :-) Anebo je to cesky brand?

Diky.
Zacatecnik
thubalek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thubalek » 15 dub 2014 08:12

Raven je AFAIK čína brandovaná pro dovozce (RWO a Zbrane-Vzduchovky.cz)
Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala.
- George Orwell
Lexa

Příspěvek od Lexa » 15 dub 2014 09:26

Aha takze predtim se to jmenovalo Bulit Projeczt, to se neuchytilo, tak nyni Raven Optics?

To uz je jak generiko znacka Aro, pokazde to vyrobi nekdo jiny a/nebo kvalita nestala...

No ale napada nekoho z vas sklopka s cernou killzonou a aspon 3 velikostma diry za nejakou lepsi cenu? Vozit sem zelezo z ciny to se mi nejk nezda, nejsou na Ostravsku hute? :-)
Zacatecnik
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 15 dub 2014 17:29

Dneska mě přišlo od Josefa 1000 toto. Nádhera! Tímto mu děkuji.
sklopky.jpg
krouzik

Příspěvek od krouzik » 15 dub 2014 18:04

mám také terče od Umarexu(přes colosus.cz,ale z druhé ruky)s redukcí killzony,konkrétně králíka a je bezvadnej!!-výroba německo
jinak dělali jste někdo resetovací terče:
nemyslím toto: :lol:
ale toto:
nebo toto:
u toho prvního nevím jak je dělané že to drží,ale vypadá to pěkně... :shock:
ten druhý je jasný nemá ho někdo doma?zajímaly by mně rozměry??
bus moc rád pokud my to někdo napíše klidně bych se do toho pustil kulatinu mám ocel taky,flexou bych už něco vyřezal,jinak mám kolečka :wink:
Hatsan Bullboss,PCP, 5,5 +10-40x50 EG
Zoraki HP-01 ultra cal.4,5mm+5,5mm+moderátor +kolimátor
CZ 803-4,5mm
Zoraki 925 full auto 9mm
Umarex Morph-4,5mm
SPA-CP1-5,5mm
Walther P 22
SPA PP700 S-A 4,5mm
Teleskopický obušek ESP
Niemals kapitulieren!
Odpovědět