NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
mopako: pro mne zatím nejhezčí Qbčko které jsem kdy viděl........
Jinak takřka všechna qbečka jsou zde pěkná ,některá víc některá míň. Ale je to jedno,důležitější je jakou má radost ze svého díla tvůrce. Je vidět že nám v mozku zbylo ještě trochu místa na fantazii a nezakrněli ruce. Žijeme v době kdy se dá prakticky všechno koupit a nám může stačit jen na to vydělávat.....Naštěstí se dá téhle realitě aspoň na chvíli někam utéct,třeba do dílny.....
vivacity2: Mám takový pocit že si budeš muset ten tlak změřit asi sám,nedovedu si představit že by to někdo věděl.Ten regulátor takhle není asi osazen orig...že?.Je nejlepší vlastní měření a nepotřebuješ k tomu moc...třeba:
http://www.paintballshop.cz/images/sklady/02620big.jpg + http://www.paintballshop.cz/images/sklady/02330big.jpg
ale je lepší mít ten s možností vypouštění měřeného tlaku. V šopech toho mají "Tank adapters"
Škoda že jen na fotce....Jinak takřka všechna qbečka jsou zde pěkná ,některá víc některá míň. Ale je to jedno,důležitější je jakou má radost ze svého díla tvůrce. Je vidět že nám v mozku zbylo ještě trochu místa na fantazii a nezakrněli ruce. Žijeme v době kdy se dá prakticky všechno koupit a nám může stačit jen na to vydělávat.....Naštěstí se dá téhle realitě aspoň na chvíli někam utéct,třeba do dílny.....
vivacity2: Mám takový pocit že si budeš muset ten tlak změřit asi sám,nedovedu si představit že by to někdo věděl.Ten regulátor takhle není asi osazen orig...že?.Je nejlepší vlastní měření a nepotřebuješ k tomu moc...třeba:
http://www.paintballshop.cz/images/sklady/02620big.jpg + http://www.paintballshop.cz/images/sklady/02330big.jpg
ale je lepší mít ten s možností vypouštění měřeného tlaku. V šopech toho mají "Tank adapters"
Re: NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Přesně jak říkáš, není vše jen o penězích. To jendovo QB taky obdivuju, je to neuvěřitelná krása.až škoda z toho střílet.
Jinak pro všechny ostatní co mají v úmyslu měnit hlaveň na QB, jsem změnil ráži z 22 na 177. Použil jsem hlaveň ze Slavie 630,zkrácenou na 420mm - je to proti origu super, nestřílel jsem s tím zatím na soustřel, ale jen tak ze stolu halabala do papíru-jinak už to má za sebou nějaké tréninky FT a je to dostatečně přesné.
Do papíru na 30m -10 ran a žádný úlet-jedna díra vysekaná cca na 12-14mm. Píšu to proto aby někdo nemyslel že je nutné měnit jen za hlavně z CZ200, HW100 nebo LV, které jsou nepoměrně dražší. I když tyto levné hlavně z Brodu nemají asi čok-aspoň se mi to tak jeví, s origo hlavní se to nedá vůbec srovnat-samozřejmě v lepším
Jinak pro všechny ostatní co mají v úmyslu měnit hlaveň na QB, jsem změnil ráži z 22 na 177. Použil jsem hlaveň ze Slavie 630,zkrácenou na 420mm - je to proti origu super, nestřílel jsem s tím zatím na soustřel, ale jen tak ze stolu halabala do papíru-jinak už to má za sebou nějaké tréninky FT a je to dostatečně přesné.
Do papíru na 30m -10 ran a žádný úlet-jedna díra vysekaná cca na 12-14mm. Píšu to proto aby někdo nemyslel že je nutné měnit jen za hlavně z CZ200, HW100 nebo LV, které jsou nepoměrně dražší. I když tyto levné hlavně z Brodu nemají asi čok-aspoň se mi to tak jeví, s origo hlavní se to nedá vůbec srovnat-samozřejmě v lepším
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Neříkej že on z toho střílí...Já bych se bál že ji umažu
Jinak syn střílí z QB a má tam hlaveň z 631 a to poslední Qb má z 620. I když si myslím že ty hlavně nejsou dělaný na 16j ,rozhodně to lítá nesrovnatelně líp než orig.Čok nečok.....

Jinak syn střílí z QB a má tam hlaveň z 631 a to poslední Qb má z 620. I když si myslím že ty hlavně nejsou dělaný na 16j ,rozhodně to lítá nesrovnatelně líp než orig.Čok nečok.....
no vidíš, máš to vyzkoušený a nepodělíš se. Aspoň jsem to zatím nikde nezaznamenal že už tyto hlavně někdo zkoušel, říkal jsem si že je každýmu líto investovat aby to prubnul a radši utratí rovnou víc za značkovou kvalitu.
Mám teď QBčko zase docela rád, už jsem ho postupně začal odsouvat. Podsunu ho svojí paní a jelikož je na ní těžký, tak jí tam ještě nabastlím AL kartuši z FWB.
Mám teď QBčko zase docela rád, už jsem ho postupně začal odsouvat. Podsunu ho svojí paní a jelikož je na ní těžký, tak jí tam ještě nabastlím AL kartuši z FWB.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Když na Hwčkovou hlaveň našroubuji nějaký doplněk tak zhorším už tak dobrý soustřel. Ať je to moderátor nebo nebo kompenzátor. Moderátor používám jen kvůli hluku a "pocitově" sebou puška při výstřelu méně škubne
Naopak hlavním ze Slávií to očividně prospívá...no nevím jsou to milimetry....ale je to vidět...

Zdravím, provedl jsem úpravu podle návodu na http://qbtune.webnode.cz/news/tuning-qb/ až na "kuželování" ventilu a podkládání bicí pružinky. provrtal jsem i hlaveň na 4mm, diabolka se nezadrhává, ale výkon se nepohl nikam. Četl jsem o kontraproduktivní úpravě hlavně (převrtání na 4mm) jak moc to vadí?
Jiné hlavně třeba ze slávie na QBčko jsou potřeba osoustružit jestli chápu dobře.
Poslední otázka jestli bych mohl najít někoho kdo se úpravám těchto vzduchovek věnuje případně by mi osoustružil tu hlaveň v okolí Prahy či středních čech děkuji. Je mi líto kupovat případně novou qbčkovou hlaveň.
Jiné hlavně třeba ze slávie na QBčko jsou potřeba osoustružit jestli chápu dobře.
Poslední otázka jestli bych mohl najít někoho kdo se úpravám těchto vzduchovek věnuje případně by mi osoustružil tu hlaveň v okolí Prahy či středních čech děkuji. Je mi líto kupovat případně novou qbčkovou hlaveň.
Chcem sa opýtať ako plniť vzduch do qb-79 uzáver ma byt natiahnutý alebo nie .Je prerobená na pcp pomocou mini air systému.
CZ 200S HUNTER 177.-SIGHTRON
CZ 200S FS 177.-SIGHTRON
URAGAN Cal.25 -OPTISAN 6-24x50F1
WALTHER LG300 DOMINATOR -VORTEX VIPER 2,5-10X32
AIR ARMS TX200HC-BURRIS
TAIPAN VETERAN 22, LONG
CZ 200S FS 177.-SIGHTRON
URAGAN Cal.25 -OPTISAN 6-24x50F1
WALTHER LG300 DOMINATOR -VORTEX VIPER 2,5-10X32
AIR ARMS TX200HC-BURRIS
TAIPAN VETERAN 22, LONG
Plním ji nenataženou, ale u QB79 je to stejně úplně jedno, to je totiž pořádná zbraň, narozdíl třeba od LOV21... 

FX Maverick VP
Shadow 2, S&W 686, Glock 42
Zdravím, dnes jsem po sedmi týdnech dostal od toho poláka redukci na QB 78, poslal mi zmetek.
Nejde našroubovat pod hlaveň. Nevím jestli má cenu sním řešim reklamaci.Proto prosím o radu jak ji rozebrat,upravit vše býva tak zalepené ,že to zničím.Určite se to bude muset frézovat nebo pilovat.Prosím o radu,protože těmto věcem vubec nerozumím.Díky
Nejde našroubovat pod hlaveň. Nevím jestli má cenu sním řešim reklamaci.Proto prosím o radu jak ji rozebrat,upravit vše býva tak zalepené ,že to zničím.Určite se to bude muset frézovat nebo pilovat.Prosím o radu,protože těmto věcem vubec nerozumím.Díky
No, s tím polákem fakt nemá cenu něco řešit. Když jsem mu napsal, že jsem mu poslal platbu a z jakého účtu, tak mi akorát poděkoval a to bylo všechno. Měsíc nereagoval na moje emaily a až po 6-ti týdnech mi nakonec zboží přišlo, ale to jenom kvůli tomu, že jsem to řešil přes Aukro a chtěli ho zablokovat. Prostě exot.
Nicméně se mu nedá upřít, že nabízí věci, které se jinde neseženou. Ale má samé zmetky, pažba co od něj dorazila byla vyštípaná a sporadicky v tom místě zatmelená. Nehledě na to, že je to dost měkké dřevo, žádný ořech...
K té tvojí redukci - asi bych nic nebrousil, ale mezi ventil a hlaveň bych dal vyšší těsnění - já používám kroužek z plastové svorkovnice - čokolády. Když uřízneš vyšší kus (cca o 0,5-1 mm), hlaveň se ti trochu od zásobníku zvedne a mohla by ta redukce pasovat. Na přesnost střelby to nemá vliv.
...teda jestli to dobře vidím, já tuhle redukci nemám. V čem je problém, že je úzká, nebo že je mělký výřez?
Nicméně se mu nedá upřít, že nabízí věci, které se jinde neseženou. Ale má samé zmetky, pažba co od něj dorazila byla vyštípaná a sporadicky v tom místě zatmelená. Nehledě na to, že je to dost měkké dřevo, žádný ořech...
K té tvojí redukci - asi bych nic nebrousil, ale mezi ventil a hlaveň bych dal vyšší těsnění - já používám kroužek z plastové svorkovnice - čokolády. Když uřízneš vyšší kus (cca o 0,5-1 mm), hlaveň se ti trochu od zásobníku zvedne a mohla by ta redukce pasovat. Na přesnost střelby to nemá vliv.
...teda jestli to dobře vidím, já tuhle redukci nemám. V čem je problém, že je úzká, nebo že je mělký výřez?
FX Maverick VP
Je to redukce na paintball láhev nebo mini air system, ten žlábek na hlaven je prostě uplně mimo osu a nejde našroubovat pod hlaven.Vlastně to nepustí objimka hlavně a zásobníku.prostě bych musel chytnout hlaven a ohnout ji nahoru.
No tak v tom pripade jak jsem psal prvne. Nic ohybat nemusis, staci vyssi tesneni ventil-hlaven a sama se zvedne - osobne vyzkouseno
FX Maverick VP
-
Já jsem dostal také takovou redukci. Nevešla se pod hlaveň. Možná je problém v tom, že ten Polák to dělá na slabší hlavně. Není rozdíl v průměru hlavní mezi modely "de Luxe"?.
Vyřešil jsem to odfrézováním (prohloubením)cca 1mm vybrání v redukci. (musí se dát pozor na převlečnou matku, je to "na chlup") Funguje bez problémů. Hlavní plus vidím v tom, že jde namontovat paintablový mini air systém bez nutnosti demontáže hlavně.
Jak už tady bylo řečeno - jsou to od něj často polotovary, ale jsou to věci, které jinde nejsou. Musí s tím člověk počítat a většinou se to nechá dotvořit.
Vyřešil jsem to odfrézováním (prohloubením)cca 1mm vybrání v redukci. (musí se dát pozor na převlečnou matku, je to "na chlup") Funguje bez problémů. Hlavní plus vidím v tom, že jde namontovat paintablový mini air systém bez nutnosti demontáže hlavně.
Jak už tady bylo řečeno - jsou to od něj často polotovary, ale jsou to věci, které jinde nejsou. Musí s tím člověk počítat a většinou se to nechá dotvořit.
A co ten červík co je zvrchu ten jsi zašrouboval dolu nebo jsi ho také frezoval?