Laponec: Docela mam nutkání být vulgární ale fakt že se z tebe nějaký kouzlem stal náhle pacifista a že odevzdáš ZP s úsměvem na rtech je tvé rozhodnutí a tvoje věc ale jako cpát to tu milovníkům zbraní takhle vehementně do ksichtu mi přijde trapný.A už vůbec mi přijde zcestný uznávat model Anglie,kde nemužeš skoro vlastnit ani nůž delší než pár cm,o jiných prostředcích-zbraních ani radši nemluvě.Já takto dopadnout rozhodně nechci a pakliže se tento model díky lidem-EUkomisařům jako je p.pí.a Malstromová a jí podobným,u nás bude aplikovat,pak to považuju jako zásah do svobody jednotlivce a nedemokratické uzurpování.Nehldě na to,že to nemá žádný význam tohle odzbrojování a lze to pochopit i pouhým selským rozumem.Kriminalitě se tím nezabrání,ba naopak podle mnoha zkušeností a výsledků v jiných takto postižených zemí,bude narůstat,protože logicky zločincům narostě ještě větší hřebínek a budou se velice bobře vědomi bezbrannosti občanů.O tom není třeba dál spekulovat!!!Jediným výsledkem bude,že mnoho doposud slušných občanů bude nuceno(převáží pud sebezáchovy a zdravého rozumu nad nebetyčně debilními restrikcemi a pošahanými zákony,kdy lidé prostě nadále budou chtít chránit sebe a své blízké) přejít do ilegality,co se držení zbraní týče.Nebudu se tajit tím,že já osobně bych státu odevzdal leda hovno.Ikdyž ZP nemám a ostré zbraně nevlastním tak si budu pořizovat perkusní pistoli a věř mi,že té se zbavovat chtít určitě nebudu,natož nožů nebo vzduchovek aj.Zvrácené mi na celé věci přijde,jak EU spolu s Amerikou plakají nad vystupováním Ruska ohledně Krymu a pak nás tady titíž lidé(EU vrchnost) bude omezovat v základních právech a svobodách ujetými a neopodstatněnými zákony!!!Je mi na blití.
A řeči o tom(jak vyzývavě upozornuješ),že jsme všichni tady včetně vzduchovkářů sledováni jsou už na mě trochu moc paranoidní.Myslíš,že tohle je zajímá?Podle mě seš vedle jak ta jedle!Jestli se nějaká podobná připíčená reforma ve zbranové legislativě na nás valí tak si rychle naškudlim alespon na dva tři perkusáky,pár mačet a ještě třeba kuš a pak můžou chtít abych něco odevzdal