Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Největší kravál dělají flobertky, kde se odvádí tlak kanálky hned za komorou. Pokud je odveden do hlavně před střelu jako je tomu u Dresslerovek, záleží hodně na dálce hlavně. Čím delší, tím tišší. A kuličky dělají o dost menší hluk než špičky.
Dresslerovky, Špilas
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dreslerovy flobertky
Dnes jsem dopoledne byl střílet s FOXS která má délku hlavně 200 mm, a mám z ní jen super pocit - aby někdo neřekl že je recenze vybájená jak může flobertka střílet tak se ptám nechce ji někdo otestovat spolu se mnou ?
Nebo nemá někdo stejnou FOXeSku a nechce se podělit o terč se svým nástřelem ?
Mně totiž na 20 metrů vychází nástřel ze kterého jsem unešen.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Me prekvapila i prustrelnost, 12ticentimetrova flakota vepr. krkovice zabalena v prehnuty uterce, tedy 2vrstvy. No proletelo paradne skrz ty dve vrsty a maso a strely se zachytili na vystupu v uterce
strileno z derringeru rex L. Jeste se tu resilo cisteni,zda mosaz nebo jen nylon apod. Pres rok pouzivam moasaz,strilim casto a nevsiml sem si ze by vyvrt nejak trpel.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Mosaz je měkká ta ocel nemá šanci poškodit.
Já jsem ropák já čístím jednou za hodně dlouho ... nečistím střílím
Já jsem ropák já čístím jednou za hodně dlouho ... nečistím střílím
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
No a rekne mi nekdo proc se nema tahat kartacek sem tam a jen protahovat,delam to tim prvnim zpusobem a taky jsem si teda nevsiml,ze by zbran nejak trpela.
Taky jsem zatím nic nepoškrábal
Asi je to spíš kvůli lepšímu vymetení bordelu, aby se netahal tam a sem, ale vypudil ven jedním směrem. Víc než hlaveň u Alfy pucuju komory ve válci, aby šly dobře ven nábojnice. Nevím jak moc aktuální je toto u Dresslerovek.

Alfa 641
Tak ja to taham sem tam,aby se pripadny pripeceniny uvolnily a pak to vytru koudeli ven a jak zrcadlo. Nekde jsem cetl ze tim mosazem se casem vytvari mikroskopicky rozrusovani a caste cisteni muze poskodit drazky apod.ale jak pisu,zatim dobry. Nahodou nekdo nevi tridu oceli ze ktere jsou zbrane zhotoveny, Dressler uvadi jen tridu byciho mechanismu.
Tridu oceli nevim,to chce dotaz spise na vyrobce.Bude to ale hodne tvrdy,uz jsem to tady psal,valec me z Trampa upadl docela z vysky na kvalitni beton a neni tam ani mikroskopicky otlak nebo skrabanec.Jinak sila strely je u Dresslerovek az zarazejici,jestli tohle ma jenom 7.5J,tak se dam na modleni...
"sem tam" se netaha kvuliva poskozeni usti hlavne...
To" Alexxxus- pistoli FOX200 mám také, jenom s těch nástřelů moc unešen nejsem. Nepíšeš vůbec do jakého terče střílíš a z jaké polohy? Potom to bude trochu objektivní. Dlouho jsi se nezmínil,jak pokračuje výroba pouzdra -podpažáku.
Alexxxus:
A budeš dělat nějakou recenzi na Foxku 200?
A budeš dělat nějakou recenzi na Foxku 200?
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Mě by zase zajímala recenze na Sharka, už ho máš na testování?
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Moje pocity nadšení z Foxky střídají pocity zklamání z drahých nábojů. Jinak spokojenost, na 25 metrů s ní trénuji na pistolový terč a není problém trefovat 9 a 10, občas padne 8, vyjímečně hůře.Alexxxus píše:Dnes jsem dopoledne byl střílet s FOXS která má délku hlavně 200 mm, a mám z ní jen super pocit - aby někdo neřekl že je recenze vybájená jak může flobertka střílet tak se ptám nechce ji někdo otestovat spolu se mnou ?
Nejvyšší počet bodů se mi zatím podařilo dosáhnout 93 z deseti ran, to je můj osobní rekord.
Dresslerovky, ZKM 451
No ústí hlavně se mi zdá vyrobené ze stejné oceli jako vývrttherion píše:"sem tam" se netaha kvuliva poskozeni usti hlavne...

Alfa 641
ano ale usti je stezejni pro presnost a jeho i mirne poskozeni ma vetsi dopad na presnost. Proto se doporucuje jet od komory a na konci vytěrák vytahnout a netahat jej zpet. Ale u flobek to asi tak zhave nebude....