Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Když se Ti to líbí tak si to kup. Je to jen věc názoru každého jednotlivce. Co chceš na to slyšet víc?
Re: Dreslerovy flobertky
Ty už ten válec máš? Podle fotky vypadá, že je leštěnej. Nebo se mi to jen zdá?
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Mám dotaz na p. Dresslera:
proč se nevyrábí revolver Tramp ve zdobením provedení? Měl bych zájem.
Dresslerovky, Špilas
Ten valec je kulatina,kterou jsem nasel v garazi.Naaranzoval jsem to,jak by to asi vypadalo.Me se to libi a premyslim jestli to mam objednat.Ve skutecnosi ten tvrdochrom neni tak lesklej a hlavne za to chce 2litry,coz se mi zda drahy.Uvazuju,ze by bylo zajimave,kdyby pan Dressler vyrabel nektere sve zbrane z nerezu.Je mi jasne,ze by to byla slozitejsi vyroba a o cene radsi nebudu polemizovat,ale myslim,ze by si to sve potencionalni zakazniky naslo...
Dnes jsem dal,ac nerad,novou krabku 6mm flobert[kulicka]Proste me to nedalo.Jak jsem psal,mel jsem s nekterymi naboji problem.Celych 100 naboju v terci a hle,zadny broblem.Potvrdilo se mi,ze vse je o kolisave kvalite baleni naseho monopolitniho vyrobce S&B.Ale to vetsina z nas vi.Ja jenom pro pochybovace,kteri to svadeli na problem zbrane 

-
- Kontaktovat uživatele:
martk píše:Mám dotaz na p. Dresslera:
Všechny modely flobertek (tedy i revolver Tramp) lze objednat ve zdobeném provedení - za příplatek 1000 Kč.
Zdravim vsechny.Na pana Dresslera mam otazku,kterou jsem uz vyse uvedl.Dokazal by jste vyrobit zbran ze sve nabidky,ciste z nerezu.Samozrejme otazka ceny by byla predmetem jednani.Predem dekuji za odpoved.
co takhle kontaktovat primo výrobce? Urcite nekouše
))))

-
- Kontaktovat uživatele:
Při jídle zatím ještě koušu 
Zavolejte mi a domluvíme se ( T.č. 607 203 768 ).

Zavolejte mi a domluvíme se ( T.č. 607 203 768 ).
Dnes jsem si byl několikrát picnout s Foxe, asi 10 ran s kuličkou-byla to jenom garáž. Opravdu je nějaký rozdíl ve tvaru nábojničky,protože šly velice těžko ven s komory. 8z10ti jsem musel vytloukat ms kulatinkou! Potom jsem dal 10 ran se špičkou a všechny šly ven lehce stisknutím vytahovače nehtem jako na tom videu.
Je to tak...Kulicky jsou nekdy problem,ale jak jsem uz psal,baleni od baleni.Nekdy je to uplne v pohode.Strilej spickama,jsou silnejsi a foxka si s nima rozumi.Jinak,dnes jsem s Trampem dal lahev od vina na 15m,byla na sracky,zkusim vetsi vzdalenost.Samozrejme spicka,pro me dalsi dukaz o nejlepsi flobert zbrani v CR,vlastne na svete

Do skla nestřílím ani na zahradě ani nikde jinde! Vypadá to blbě a o úklidu ani nemluvím! nejsem d.....k
Myslim,ze strileni do lahvi ma svoje kouzlo a kdyz to clovek dela na svem pozemku,tak zadnej problem.Skutecne me prekvapil ten vykon na tolik metru...

Ale potom to uklízení střepů. .....
Raději střílím na konzervy nebo petky.
Přibylo nové video na kterém je vidět co dokáže Foxka na 28 metrů:
Raději střílím na konzervy nebo petky.
Přibylo nové video na kterém je vidět co dokáže Foxka na 28 metrů:
Dresslerovky, Špilas