Paul67: Ale jo,asi časem sáhnu hluboko do peněženky a když tam bude zbytečných 10 klacků tak si foxku pořídím.Už jen vidět jí na fotce mě dostatečně stimuluje I přes její vysokou cenu,drahé střelivo a menší výkon splnuje kritéria pro ideální pistolku skladných rozměrů,kterou si člověk může brát do přírody na výlety.A samozřejmě kouzlo výstřelu-rány.Tohle nesplnuje u mě zatím žádná Co2 pistole,které jsou v zimě na nic a celkově požitkem ze střelby asi nesahají flobce ani po kotníky...Ale i tak je to drahá hračka
Zdravim.Mam otazku,stava se nekomu z vas,ze se u 6mm flobert(kulicka)nafoukne po vystrelu dno nabojnice?U jednoranky to preblem neni,ale u revolveru pak nejde otocit valcem.U spicek problem nemam.Ta Vlasim by se mela zamyslet,produkovat takovy srackovy strelivo a jeste za to chtit tolik.Kde to jsme?Nastesti preferuju 22spicky takze v pohode.Ale stejne jim tam napisu nasr..email.
tak podobný problém mám taky, ale jen u některých.....
při poslední návštěvě pana Dresslera jsem si také vyzvedl dva nové zásobníky a do jednoho jdou jen špičky a kuličky nééééé.....prostě to dno nábojnice je nějaký silnější nebo co a nejde to tam vůbec zasunout(zásobník) a ty dna nábojky prostě zavazí....
jak pojedu kolem Křtin, tak se tam zastavím a p. D to určitě rozchodí.....řešení raklamací není sebemenší problém!!!!!
čekat, že se u SB někdo probere je utopie.......je snem každého obchodníka či výrobce prodávat levnej šunt za šeredně velkej peníz a ještě to jde na dračku.....mám dojem, že by v tomto mohli v SB školit ;-(
ale jak píše Pavel.....co by jsme si bez nich počali:-(
paul67 - je fakt, že S&B floberťáky stojí za prd, ale buď rád za to co je, RWS stojí dvakrát tolik a nábojnice je z bláta, kroutí se jako had a je to problém i v jednorance.
Zdravím. Jelikož jsem měl podobný problém, ale na jiné flobce, tak koukám do katalogu, kde jsou okotovány průměry špiček i kuliček. Co se průměru nábojnice týká jsou obě stejné, ale v dýnkách je podstatný rozdíl. Kulička průměr 7,25 tloušťka 1,40. Špička průměr 7,06 tloušťka 1,12. Zkoušel jsem to přeměřit digi šuplérou a je to tak.
Takze problem je v silnejsim dnu nabojnice,ktera se jeste vystrelem trochu vyduje.Silnejsi je to zrejme proto,ze kulicka ma pouze traskavou sloz,ktera je prave ve dnu hilzny.Ty uz kupovat fakt nebudu,mam je drazsi nez spicky,sice jsou o "trochu" presnejsi,ale to je asi tak vsechno...Jsou malo vykonejsi a spini vice lauf...Co se SB a jejich vyroby tyce...Pokud zde neni konkurencni vyrobce,tak je to jasny monopol a ten si v trznim prostredi delal vzdycky co chce a to i na ukor kvality.To plati celosvetove,nejenom u nas..
Dobre,ale proc maji 6mm flobert dno silnejsi nez 22flobert,ktera ma ovsem v sobe i trochu prachu.Co se komor tyka,ty jsou preci delany podle presne normy a to hlavne od Dresslera.Takze nevidim sebemensi duvod,proc by mely byt s jednim druhem prakticky stejneho naboje,kdyz pominu rozdil ve tvaru kulky,problemy a s druhym ne...