Dnešek jak vymalovanej,alespoň v polabské placce..Konečně počasí kdy jsem BSAčko mohl zkusit po návštěvě u Alexxxuse...To zase byla tortura,nehty mám okousaný a jarní nálada mě přešla hned po pěti ranách

...Uďál jsem si pohodu v sedě pod pergolou,podepřel flintu bagem ze spacáku a šel lovit bobříka trapnosti na 20metrů...
Pět ran a každá jinde..,terč č.2..korekce..asi 10 ran..shluk tří střel a zbytek opět po celým terči,korekce...a terč č.3...chvilku se zdálo,že přece jen se začínají střely zhlukovat u sebe a pak bum,bum a všechno v prdeli...Takhle jsem se bavil(mučil) do šestýho terče...Probíral jsem diabolky a každou,která se mi nezdála jsem házel za plot..Optiku jsem sledoval,nehla se ani o chlup..(když jsem ji pozdějc sundával,tak jsem ulomil imbus..Aleš dotáhnul fakt na krev

)
...Po šesti terčích jsem objevil zakopanýho psa..Hlaveň je totiž stranově vyvaklaná,furt jsem měl dojem,že se povoluje onen doutník,který je na hlavni navlečenej,tak jsem ho furt přitahoval..a prdlajs...ona hlaveň

,takže optika nejspíš v pořádku a flinta pofrčí na výměnu...
Obávám se,že do krysy budu bez,ale na tu kukačku nejspíš stejně přijedu

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill