Dobrý den
Slyšel jsem, že závěry malorážkových pistolí jsou dělány z horších materiálů, a že prej vydržej tak 5000 výstřelů.
Je to pravda?
Vhodna pistole 22 lr.-pro SP 30+30
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Vhodná pistole 22 lr.-pro SP 30+30
Já jsem měl CZ 122 SPORT (dnes už se nedělá, údajně nejvíc nepovedená pistole z Uherskýho Brodu), všichni s tím měli problémy se spolehlivostí, mě střílela naprosto spolehlivě (náboje jsem samozřejmě mazal), přesně a když jsem ukončil svoji malorážkovou "kariéru" a prodával jsem ji, tak mohla mít nastříleno dost přes 20 000 nábojů a rozhodně nebyla ve stádiu rozkladu.
Sportovní pistole bývají dělaný z takových materiálů, aby zbraň vydržela masovou střelbu. Nesmíš si ovšem kupovat Siga Mosquito, nebo Walthera P22, to jsou laciné zbraně pro zábavu...
Sportovní pistole bývají dělaný z takových materiálů, aby zbraň vydržela masovou střelbu. Nesmíš si ovšem kupovat Siga Mosquito, nebo Walthera P22, to jsou laciné zbraně pro zábavu...
Takže nikdo nic o FAS602? Stačí v bodech klady a zápory.
Koupím poškozené ProChrono Digital a Shooting Chrony.
Walther, Decoy: Potřebuji poradit. Mám DES69 a často se mi stává, že závěr přimáčkne vystřelenou nábojnici. Bez závaží na hlavni selže 2x ze 100 ran, se závažím tak 4x. Střelivo SB Standart. Pistole je v dobrém stavu. Čím by to mohlo být?