Příspěvekod Smazaný uživatel 6696 » 16 led 2014 10:28
Černá je móóóc pěkná. Hezčí než eloxová Jenom tento palmrest mě nevoní. Na té poslední fotce na rajčeti. Kuš babo! Ty poháry patří CZtě. Darebáku! Takhle to zase vypadá že už má alespoň něco za sebou.
žabák píše:Černá je móóóc pěkná. Hezčí než eloxová Jenom tento palmrest mě nevoní. Na té poslední fotce na rajčeti. Kuš babo! Ty poháry patří CZtě. Darebáku! Takhle to zase vypadá že už má alespoň něco za sebou.
Me se to zatisi s temi pohary tak moc zamlouvalo. No, tak dobra...budu muset poridit nejake poharky pomoci teto cerne vdovy (ovsem to se mi uz asi nepovede )
A jen abych dodal: ten palmrest mi take nevoni: vypada jak klin pod kolo nakladaku. Jenze on se tak paradne drzi
Slavia S631 + pevná mířidla
Lov 2
Kartofelkanón cal. 50mm http://srambo.rajce.idnes.cz/
Jo,jo už to fachčí, ale ještě tomu něco dalšího dodělám, zatím to líta 180, ale nedávám z počátku tlak přes 120, mám pocit že regulátor nechce dát víc. Délka 84/62 váha s optikou 3,2, na 10m jedna díra v 10.
Zatím mi dělá radost-dodělám nějaké postroje a nafučím na plno potom se uvidí-zkusím 30m.
Taky jsem měl dvě a jedna byla kaput, tak sem z ní vzal pažbičku a kousek trubky těla.
Stejně ty CO-čka mám rád
Skládá se trošku z DU10 a trošku z RADY
Kameny na optiku upevněné na hlavni ..... a ... až rozeberu budu vědět více
Fotka jen v rychlosti večer v kuchyni.