JuroNR píše:mtarnovsky, to čierne vrubkovane na konci hlavni stiahni k sebe a objavi sa ti hlaveň a na jej konci je zapich v ktorom je segerka. Segerku daj dole a cele to už môžeš rozobrať. Ja som s toho nikdy nestrielal diabolky ale len broky,hlaveň nema dražky takže diabolky lietali na plocho-broky boli lepšie. Mne vydržala vždy len par mesiacov-jedno leto,potom my vždy praskol ten bakelitovy ram,tymi narazmi,dalšia zavada bola že jazyček spušte sa zodral a už nezachytil piest,sama vystrelila. Mňa by zaujimalo ako by strielala keby sa tam dala dražkovana hlaveň,ale na to asi ešte nikto neprišiel. Až si dobre pamätam tak kedysi stala 58kčs.
Daisy:keby si si precital aspon predchadzajucu stranu tak by si sa dozvedel ako sa flusbrok rozobera,ale vidim ze asi nebol zaujem.Skus najprv citat a potom pisat.
Ked tam das silnejsiu strunu tak to bude kopat este viac a na 10m s tym netrafis ani dvere,a bude len otazka casu kedy ti odleti hlaven alebo sa to cele rozpadne.Jedine co sa da spravit je trochu prelestit hlaven a premazat pistol,ale aj to tu uz bolo pisane.Skus si precitat cele vlakno....
Ked chces strielat presnejsie tak si kup radsej manualnu airsoftku,ktora je vykonom na tom stejne ako flusbrok(aspon ta moja) a presnost sa neda porovnavat,na 10 metrov plechovka od redbulu 90%uspesnost,kdezto z flusbrokom 20%uspesnost, a aj to asi bola nahoda. Airsoftka stala 15e a ma 0,5joula a flusbrok 10e a tiez cca 0,5J