Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
dnes jsem si vyzkousel revolver TRAMP 4", revolver REX L 3" a RKZP 504, strelivo flobert 22 se spickou na vzdalenost 15 metru
Naposledy upravil(a) Vojtech dne 13 led 2014 06:43, celkem upraveno 2 x.
Re: Dreslerovy flobertky
Mám to chápat, co je v bílém je od Dresslera a co je v černém je RZKP ?
Ja to chapu tak,ze tam kde lezi pistole s popisem,tak tam jsou diry vystrileny prave z ty pistole 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
jsou to dva rozdilne terce ( chtel jsem si presnost overit, tak jsem si dal dva pokusy
)
ano, zasahy pistoli RKZP jsou vlevo a REX a TRAMP jsou vpravo,
kazdou zbrani jsem miril na ty cerne body vyznacene cervenou barvou u dane zbrane

ano, zasahy pistoli RKZP jsou vlevo a REX a TRAMP jsou vpravo,
kazdou zbrani jsem miril na ty cerne body vyznacene cervenou barvou u dane zbrane
Naposledy upravil(a) Vojtech dne 11 led 2014 08:28, celkem upraveno 2 x.
presnost me prijemne prekvapila
vsema zbranema jsem se udrzel v cernem poli,
pro porovnani presnosti jsem pak strilel na ty cerne body oznacene cervenou barvou
vsema zbranema jsem se udrzel v cernem poli,
pro porovnani presnosti jsem pak strilel na ty cerne body oznacene cervenou barvou
JJ, úplně jsem ty malé dírky přehlédl...
ANO jsou to jen male dirky po flobert .22
je vidět, že kozumplík obstojí i s Dresslerkama i když oba jsou revolvery a kozump. je jednoranka....
chtělo by to porovnat s pistolí Fox 200…Na flobky slušný....tímto tvým testem si může udělat každej obrázek o tom, jak si stojí naši puškaři v konkurenci...jsou to kluci šikovní
chtělo by to porovnat s pistolí Fox 200…Na flobky slušný....tímto tvým testem si může udělat každej obrázek o tom, jak si stojí naši puškaři v konkurenci...jsou to kluci šikovní

S foxkou 200mm jedu strilet tak za 2hodky. Potrebuju si ji nastrelit a pak tak na 15-25m budu strilet. Ale nefotim,nemam cas to pak upravovat abych sem daval fotky. Max napisu vysledky.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Haha. Pistole foxka 200mm 5m vse desitka, 10m vse devitka, 15m vse osmicka. 20m sedmicka. A jdu pokracovat
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Takové hodnocení mě potěšilo, FOX 200 mám totiž objednanou.
Nj,jen sem si nemel chmatat na miridla,sem to pak hodinu nastreloval nez to bylo ono a v ty zime po hodine hz to nebylo ono,ale pistole strili dobre,jen ja uz byl mimo a moc tomu nepomohlo ze sem dostaval do hlavy nabojnicema z petactyricitky obcas od souseda.
na obrazku (test strelby 1.jpg) je videt,
ze jsem se trefil na 15 metru vsema zbranema
(RKZP 504 - 5 ran, TRAMP 4" - 6 ran, revolver REX L 3" - 5 ran, derringer REX L 3" - 5 ran)
do cerneho kruhu (tedy nejhure 7) na pistolovem terci 50/20
ze jsem se trefil na 15 metru vsema zbranema
(RKZP 504 - 5 ran, TRAMP 4" - 6 ran, revolver REX L 3" - 5 ran, derringer REX L 3" - 5 ran)
do cerneho kruhu (tedy nejhure 7) na pistolovem terci 50/20
Jinak foxka je opravdu na tercovku asi nejlepsi,dobre a presne se s ni strili. A prdel nakonec... 15ti centimetrova hlavka zeli nekolikrat skrz naskrz 

Zdravim vsechny.Po dlouhem premysleni jsem se konecne rozhodl,ze si taky udelam radost a od mistra Dresslera objednam flobertku.Konkretne revolver Tramp 100,v cerne barve.Ten jeho retro-moderni desing me naprosto uchvatil.Je to sice ranec,ale myslim ze po tom co jsem videl a cetl,nemuzu udelat chybu.Jenom bych poprosil,pokud by me nekdo ze stastnych majitelu tohoto revolveru nemohl zmerit prumer hlavne,vysku pazbicek a delku ramu.Tyto rozmery nejsou nikde uvedeny a nemam z ceho si je odvodit.Dekuji