Pro milovn?ky fotografie...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na první pohled vypadala jako 357. Ale ta 500 na hlavni mě vyvedla z omylu. Pěknej kanón, pěkná fotka!
Re: Pro milovníky fotografie...
Myslis tu fotku Bigglese nad tim akvarkem? Resp tu cernou nic nerikajici smouhu co si hraje na umeleckou fotku? Nemyslis snad vazne ...cannis píše:To mohl myslet vážně jedině pokud předtím upadl a udeřil se do hlavy. Ty snímky jsou otřesný, fotíš zbraň a k tomu jakýsi otřesný kořenky,kus Hifi nebo co to je a přesvícený, hrůza. Tam je přepálených míst až se mi nechce věřit, že tohle má být vážně míněno. zkus se podívat na nějaké snímky od Biggleseritch píše:To pozadie ma svoje opodstatnenie.Silvo (betta splendens) je rodeny bojovnik a v azii,Thajsko a pod. odkial pochadza,je vyuzivany obdobne ako kohuti pri zapasoch.Ale dost bolo zemepisu a zoologie,ved je to portal o zbraniach.Aby som nezabudol,dik za pochvalu,teda pokial si to myslel vazneAdrian píše:Pekne fotky.
To akvarium tomu dodalo take pekne zatisie.
Jestli vidíš jen šmouhu, možná by nebylo od věci zkalibrovat monitor, protože byť si komporese pro stránky vzala svůj díl, tak do šmouhy to má stále relativně daleko...
Koneckonců se od tebe rád přiučím, já jsem jen cvakal a vím to o sobě, Ralphe, ale ocenil bych, kdybys ke kritice přihodil i nějaký svůj, bezpochyby dokonalý, výtvor.
Ale abych jen neremcal... jedna cvaklá a rádobyumělecká šmouha...

Koneckonců se od tebe rád přiučím, já jsem jen cvakal a vím to o sobě, Ralphe, ale ocenil bych, kdybys ke kritice přihodil i nějaký svůj, bezpochyby dokonalý, výtvor.
Ale abych jen neremcal... jedna cvaklá a rádobyumělecká šmouha...

Hmmm,pěkná šmouha !!!
Nedej se,kritizovat umí každej
Nedej se,kritizovat umí každej

Díky, tak jeden starší cvak.

No,jestli ti to cvaká na střelnici stejně jako s foťákem,tak bych s tebou na závody nešel
Parádní fotky !!!

Parádní fotky !!!
Moc hezký, taky bych je jendou chtěl 

Jednou to určitě přijde,jsem toho příkladem
Tohle je ze dneška na 25 metrů.

Tohle je ze dneška na 25 metrů.
Pěkně uděláno. Do rybiny, nebo natupo a napájeno?
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Zatím jenom nalepeno sek.lepidlem
,musím to nejdřív otestovat a potom se uvidí, možná ho upravím nebo bude úplně jiné 

In vino veritas...