Vzduchovka ZV4
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Vzduchovka ZV4
Dobrý den, našel jsem starou vzduchovku ZV4. Má cenu ji spravovat? Byl by potřeba vyměnit píst a pružina. Zároveň bych se chtěl zeptat, jestli mi můžete doporučit, kde pružinu koupit (a píst).
Něco jsem o ní našel zde http://www.vzduchovka.cz/prehled/43000/43000.html
Pružina má délku 22cm, průměr 2cm, tuhost je někde okolo 2000
Píst má průměr nějakých 2,7cm
Kde bych mohl potřebné části sehnat?
Děkuji za odpověď
Něco jsem o ní našel zde http://www.vzduchovka.cz/prehled/43000/43000.html
Pružina má délku 22cm, průměr 2cm, tuhost je někde okolo 2000
Píst má průměr nějakých 2,7cm
Kde bych mohl potřebné části sehnat?
Děkuji za odpověď
Re: Vzduchovka ZV4
Nikdo neví? Spíš mi jde jen o místo kde to koupit.
prý nejsilnější vzduchovka vyráběná ve zbrojovce, nevíte někdo jen tak pro zajímavost kolik měla joulů
Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Shodou okolností jsem jednu po repasi měřil minulý týden a bylo to lehce přes 3J.
To nebyla má repase . Měl jsem ji jen zkontrolovat a vše vypadalo ok. Stejně si myslím že i jako nová neměla nijak, z dnešního pohledu, oslnivý výkon
zv4 má o kousek větší objem válce, ale rozdíl je zanedbatelný, výkon je zhruba jako S630 ,631 podle kondice těsnění a pružiny.
Takže 7J?
Je fajnové že jste si tady z toho udělali chat ale pořád mi nikdo neodpověděl na otázku...
Obávám se, že Ti asi ani nikdo neodpoví, protože prostě fugl nový to dost těžko někde jen tak koupíš, myslím ty náhradní díly, aby byly přímo originál do ní.
čekáš že na ZV4, vzduchovku, kterou Brno vyrábělo v 50tých letech koupíš díly v obchodě?
promiň, ale nenech se vysmát. Díly seženeš maximálně z jiných "vraků" Jinak se omlouvám že ti plavelím vlákno, které jsi zdá se zasvětil ne ZV4-ce, ale obchodům dodávajícím díly na ni
promiň, ale nenech se vysmát. Díly seženeš maximálně z jiných "vraků" Jinak se omlouvám že ti plavelím vlákno, které jsi zdá se zasvětil ne ZV4-ce, ale obchodům dodávajícím díly na ni
-
Těsnění pístu z pumpy na kolo, pružinu ze Slávky 634,přetěsnit hlaveň a výkon bude jak u Slávie631
Děkuji za inteligentní odpověď, na rozdíl od ostatních.karabina56 píše:Těsnění pístu z pumpy na kolo, pružinu ze Slávky 634,přetěsnit hlaveň a výkon bude jak u Slávie631
Vážně nevím kde jste přečetli že potřebuji fungl nové náhradní díly přesně na ZV4...
Dobrý deň, ja som kupil pred včerom ZV4 ale ma odlomené z pažby. CHcem sa opýtať nema niekto nahadou doma pažbu na túto vzduchovku? Ak ano rád by som ju kúpil.